ا برگزاری همایش آموزشی مسئولین کنترل کیفی مناطق و استانهاکلید خورد:
آماده سازی و آموزش عواملاجرایی پروژهی خریدتضمینی گندم در سال 1397
نخستین همایش آموزشی مسئولین کنترل کیفی شرکتهای غله و خدمات بازرگانی مناطق و استانهای سراسر کشور به منظور کسب آمادگی برای ورود به فصل خرید تضمینی گندم در سال 1397 و در راستای عملیاتی شدن مصوبات همایش هماندیشی 22 و23 آذر ماه مدیران ستادی و شرکتهای تابعه در مشهدمقدس، امروز دوشنبه 4 دیماه در محل مرکز پژوهشهای غلات شرکت برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ مهندس یزدان سیف مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در ابتدا ضمن تقدیر از حضور مسئولین کنترل کیفی استانها در این همایش آموزشی گفت: مسئول کنترل کیفی باید رفتاری مسئولانه همانند رفتار مسئول آزمایشگاه داشته و ساماندهی کارها برای او اصل مهمی باشد، تا بتواند با انجام بهموقع مسئولیت خود، نمرهی مناسبی به رفتارهای خود بدهد.
مهندس سیف تاکید کرد: باید در ستاد شرکت برای ایجاد نظام و ساز و کار منطقی انجام کارها همچنان تلاش کرد وپیشبینی میکنیم که در سال 1397 با توجه به نظامات ایجاد شده، انتظارات برآورده شود؛ زیرا در سالجاری بر خلاف سال گذشته که برنامهریزیها به موقع انجام نشده بود، امسال برنامهها و کارها بهخوبی انجام شده و با توجه به نیروهای موجود،بنا براین توقع داریم که فرآیندخرید به خوبی اجرایی و راهاندازی شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما میخواهیم چرخه و فرآیند خرید تا فروش گندم، ذیل یک نظام یکپارچه قرار گیرد، افزود: ما به عنوان مسئول و مدیر کنترل کیفی لازم است با فهم دقیق و تبیین کامل نظام خرید و کسب آگاهی و دانش مرتبط، از طریق ارائهی آموزشهای لازم به سایر عوامل خرید، موجد مدیریتی اثر گذارد در این نظام باشیم.
مهندس سیف، از سه حلقه در نظام کنترل کیفیت نام برد و تصریح کرد: نیروهای کنترل کیفیت در مراکز خرید به عنوان حلقهی صفر این نظام، باید در اختیار شما و تحت کنترل شما، به عنوان مدیران کنترل کیفی، باشند و با دانش منتقل شده توسط شما نسبت به انجام کارها اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، از مدیران کنترل کیفی استانها به عنوان حلقهی دوم وحلقهی نظارتی یاد کرد که باید در مراکز خرید بر فعالیتها نظارت داشته باشند.
وی، حلقهی سوم از فرآیند کنترل در نظام خرید را مرکز پژوهشهای غلات دانست و گفت: مرکز پژوهشهای غلات باید بر فرآیند خرید نظارت کرده و با آزمایش مجدد، محتوای فعالیتهای انجام شده در مراکز خرید را تست مجدد و افت زنیها را با دقت کنترل کند.
مهندس سیف در پایان افزود: با نگاهی به فرآیند خرید و وظایف و نظام کنترل کیفیت در این فرآیند، در مییابیم که نقش شما در خرید کیفی و حفظ و حراست از سرمایههای ملی تا چه اندازه اهمیت دارد؛ پس لازم است در انجام وظایف کوتاهی نکنیم.
براساس این گزارش؛ در این همایش آموزشی سه نفر از مسئولین کنترل کیفی به نمایندگی از استانها به بیان مشکلات و مسائل حوزه کنترل کیفیت پرداختند و دکتر محقق به نمایندگی از سازمان حفظ نباتات کشور، مباحث آموزشی ویژهای در خصوص نحوه تشخیص میزان و درصدسن زدگی ارائه کرد.
این گزارش حاکی است؛ این همایش آموزشی در ادامه با برگزاری سه کارگاه تخصصی، دورهی بازآموزی افتزنی و اجرای آن را پیگیری میکند و سپس دستورالعملهای خرید تضمینی گندم در سال 1397 در این کارگاهها برای مدیران کنترل کیفی استانها تشریح میشود.
Be the first to comment