ویتامین D به نان ایران اضافه میشود
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، زهرا عبداللهی ــ مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در نشست خبری سخنگوی وزارت بهداشت درباره وضعیت سوءتغذیه در کشور اظهار داشت: مشکل عمده تغذیهای جامعه ایرانی نه در سوءتغذیه بلکه در چاقی و اضافه وزن است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به مشکل کنونی چاقی در کشور که بیشتر هم بین خانمها است، گفت: همچنین شاهد اضافه وزن و چاقی بین سالمندان هستیم و دلیل این چاقی و اضافه وزن سبک زندگی مردم در مصرف قند و شکر است و یارانه شکر باید حذف شود.
عبداللهی با اعلام “ویتامین D به آرد جهت پخت نانها اضافه خواهد شد که هماکنون برای این کار در حال تحقیقات لازم هستیم”، گفت: همچنین آهن نیز که زمانی به آرد اضافه میشد ولی مدتی بهدلیل کمبود تأمین اعتبار این کار قطع شد، از سال 92 دوباره غنیسازی نان با آهن صورت پذیرفت و هماکنون همه نانهای کشور دارای آهن هستند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه عنوان کرد: همچنین در گذشته اصلاً استانداردی برای شکر نوشابه نداشتیم ولی هماکنون تمام شرکتهای نوشابهسازی موظفند که 10 درصد شکر نوشابهها را کاهش دهند.
عبداللهی در خاتمه با اشاره به اینکه غنیسازی شیر با آهن در مدارس 19 استان سال گذشته انجام شد و امسال در تمام استانها این کار صورت میپذیرد، هرگونه استفاده از آرد ذرت سبوسدار برای پخت نان را شایعه عنوان کرد و گفت: زیرا اصلاً واردات آرد نداریم و فقط گندم وارد کشور میشود.