مازندران ، دارنده پنجمین رتبه پخت نان با کیفیت در کشور

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-12-19 16:38:35Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

مازندران ، دارنده پنجمین رتبه پخت نان با کیفیت در کشور

ساری – ایرنا – مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور گفت که مازندران رتبه پنجم را در پخت نان با کیفیت در میان استان های کشور دارد .

سید محمد جعفری در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه ساری افزود : سمت و سوی برنامه ریزی های صورت گرفته ، دستیابی به رتبه اول در کشور است .
وی شمار نانوایی های مازندران را چهار هزار و 200 باب اعلام کرد و گفت که برای دستیابی به رتبه نخست کشور ، نانوایی ها و کارخانه های تولید آرد استان درجه بندی شده اند.
جعفری ، تولید نان با کیفیت و جلوگیری از دور ریز این نعمت الهی را بخشی از سیاست های اقتصاد مقاومتی برشمرد و افزود : برای اجرای اقتصاد مقاومتی در بخش تولید نان ، سه طرح در مازندران در حال اجراست .
وی کاهش ضایعات ، افزایش کیفیت و فرهنگسازی در استفاده بهینه از نان را طرح های در حال اجرا معرفی کرد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور فرهنگ سازی در خرید روزانه نان را یکی از راههای کاهش ضایعات برشمرد و از خانواده ها خواست تا این موضوع را در دستور کار قرار دهند.
وی گفت : همچنین لازم است از گذاشتن نان داغ داخل کیسه های نایلونی خودداری شود برای این که این کار علاوه بر تبعات بهداشتی ، سبب عرق کردن نان و فاسد شدن آن در کوتاهترین زمان می شود.
او همچنین از شهروندان خواست تا برای پیشگیری از افزایش ضایعات از نگهداری نان در داخل روزنامه و کیسه نایلونی سیاه خودداری کنند.
جعفری گفت : نگهداری نان در حرارت چهار درجه سانتی گراد (داخل یخچال) نه تنها از بیات شدن آن جلو گیری نمی کند، بلکه موجب تسریع آن می شود.
وی آموزش نانواها ، تولید ، خرید و نگهداری بهینه گندم و نظارت بر فعالیت کارخانه های تولید آرد را هم از دیگر برنامه ها در این زمینه معرفی کرد.
شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور استان های مازندران ، گلستان و سمنان را بر عهده دارد.
میزان مصرف روزانه آرد در مازندران بیش از 250 هزار تن است .

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*