مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی استان همدان: همدانی‌ها بیش از 150 هزار تن آرد مصرف می‌کنند

مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی استان همدان:
همدانی‌ها بیش از 150 هزار تن آرد مصرف می‌کنند
مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی استان همدان از مصرف بیش از 150 هزار تن آرد در این استان خبر داد و گفت: سالانه بیش از 150 هزار تن آرد در استان همدان مصرف می‌شود.

علیرضا رنجبرضرابی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه همدان، اظهارکرد: در استان همدان 7 کارخانه آرد فعال وجود دارد و 2 کارخانه قهاوند و ملایر در شرف آغاز فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه در تمامی شهرستان‌های استان کارخانه آرد وجود دارد، تصریح کرد: با توجه به میزان مصرف آرد و همچنین آغاز فعالیت 2 کارخانه دیگر نیازی به احداث کارخانه جدید وجود ندارد.

وی ظرفیت کارخانجات آردسازی استان را حدود ۵۰۰ هزار تن است، ادامه داد: در حال حاضر کارخانجات استان همدان با کمتر از 40 درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کنند.

رنجبرضرابی با اشاره به آزادسازی قیمت آرد عنوان کرد: مهمترین تأثیر آزادسازی قیمت آرد ایجاد رقابت و بهبود کیفیت آرد و نان است.

وی سرانه مصرف آرد در استان را به ازای هر نفر 6 تا 6.5 کیلوگرم دانست و یادآور شد: قبل از آزادسازی قیمت آرد، سرانه مصرف آرد برای هر نفر ۱۰ کیلوگرم بوده که با توجه به دورریز نان و خروج آن از چرخه، برنامه‌هایی که توسط دولت و این شرکت انجام پذیرفت، سرانه آرد را به ۶ تا ۶.۵ کیلوگرم در ماه رسانید.

مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی استان همدان بیان کرد: این شرکت در راستای افزایش کیفیت آرد ونان استان برنامه‌های متعددی از جمله اختلاط انواع گندم‌های با کیفیت(خارجی. دوروم. گندم با گلوتن بالا)، انتقال گندم بین شهرستان‌ها برای اختلاط، آموزش متصدیان واحدهای نانوایی با همکاری سازمان فنی‌وحرفه‌ای و اختصاص تسهیلات بهسازی واحدهای نانوایی دارد.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*