|
||
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجان غربی گفت: استفاده از نان سبوس دار باید در بین مردم فرهنگسازی شود.
به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی، نادر صفرزاده در جلسه کارگروه آرد و نان استان که در استانداری برگزار شد، گفت: آرد و نان يك بحث حياتي است و هيچ جايگزيني ندارد و بايد با دقت و نظارت كامل امور آرد و نان استان رصد و در جهت برطرف نمودن مشكلات، تعامل و اهتمام جدي صورت پذیرد. وی افزود: متأسفانه در سالهای اخیر اقبال عموم مردم قم به سمت خرید نانهایی با ظاهر سفید رفته است که برخلاف عقیده مردم، این نوع نان دارای درجه کیفی بسیار پایینی از لحاظ ارزش غذایی است. در مقابل، نانوایان هم برای جلب مشتری بیشتر به استفاده از آرد سفید بدون سبوس روی آوردهاند که در حال حاضر شاهد هستیم حتی نانهای سنتی ما مانند سنگگ با آرد سفید تهیه و عرضه میشود. معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع ادامه داد : می توان با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی درست در بین مردم در زمینه عرضه نان با کیفیت در سطح استان گام های اساسی را برداشت. گفت: استفاده از نان سبوس دار باید در بین مردم فرهنگسازی شود. به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی، نادر صفرزاده در جلسه کارگروه آرد و نان استان که در استانداری برگزار شد، گفت: آرد و نان يك بحث حياتي است و هيچ جايگزيني ندارد و بايد با دقت و نظارت كامل امور آرد و نان استان رصد و در جهت برطرف نمودن مشكلات، تعامل و اهتمام جدي صورت پذیرد. وی افزود: متأسفانه در سالهای اخیر اقبال عموم مردم قم به سمت خرید نانهایی با ظاهر سفید رفته است که برخلاف عقیده مردم، این نوع نان دارای درجه کیفی بسیار پایینی از لحاظ ارزش غذایی است. در مقابل، نانوایان هم برای جلب مشتری بیشتر به استفاده از آرد سفید بدون سبوس روی آوردهاند که در حال حاضر شاهد هستیم حتی نانهای سنتی ما مانند سنگگ با آرد سفید تهیه و عرضه میشود. معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع ادامه داد : می توان با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی درست در بین مردم در زمینه عرضه نان با کیفیت در سطح استان گام های اساسی را برداشت. |
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجان غربی: استفاده از نان سبوس دار باید در بین مردم فرهنگسازی شود
Categoriesاخبار انجمن
Be the first to comment