«سید جلال موسوی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با بیان اینکه طرح درجه بندی کارخانه های تولید آرد، در سال های گذشته هم اجرایی شده است، افزود: این طرح تلاش دارد تا فضای رقابتی در تولید آرد مرغوب در واحدهای تولیدی ایجاد شود و به تبع آن کیفیت آرد ارتقا یابد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی گفت: کمیته ارزیابی و درجه بندی کارخانه های آردسازی استان متشکل از ارگان های ذیربط از قبیل استانداری، سازمان صمت، سازمان غذا و دارو، اداره کل استاندارد و اداره کل غله و خدمات بازرگانی و انجمن صنفی کارخانجات آردسازی است.
وی اظهار داشت: در این طرح، عملکرد آسیابانان، امکانات ذخیره سازی، تجهیزات آزمایشگاهی، رعایت نکات بهداشتی، تجهیزات بوجاری وکیفیت آرد مورد ارزیابی قرار می گیرد و در رتبه بندی لحاظ می شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی خاطر نشان کرد: 6 کارخانه آرد سازی در سطح استان فعال است.
Be the first to comment