رئیس اتحادیه نانوایان: نان هیزمی تربت حیدریه مشکل بهداشتی دارد

تربت حیدریه- ایرنا- رئیس اتحادیه نانوایان تربت حیدریه گفت: نان های محلی معروف به ‘هیزمی’ که در این شهر پخت و عرضه می شود از نظر بهداشتی مشکل دارد و باید فکری اساسی به حال آنها صورت گیرد.

احمد کارگزار یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اگر مردم از نزدیک محل آسیاب گندم و انبار آرد این نان ها را ببینند، هیچگاه اقدام به خرید و مصرف این نان ها نخواهند کرد.
وی با بیان اینکه این نانها که عمدتا در سوپرمارکت های سطح شهر به فروش می رسند، فاقد هرگونه گواهی بهداشتی است، افزود: بر چرخه تولید این نان ها نظارت چندانی نمی شود و می توان گفت بسیاری از این نانها به فضله موش آلوده هستند.
کارگزار گفت: وجود مشکل و رعایت نشدن موازین بهداشتی در تهیه این نان ها را بارها به صورت مکتوب به دستگاه های مرتبط از جمله فرمانداری، اداره بهداشت و محیط زیست اطلاع رسانی کرده ایم.
وی از شمار کارگاه های پخت نان هیزمی در تربت حیدریه اظهار بی اطلاعی کرد و افزود: اکنون 152 واحد نانوایی دارای مجوز و گواهی بهداشت در سطح شهر تربت حیدریه فعالیت دارند که به طور میانگین در هر واحد بین سه تا چهار نفر مشغول به کار هستند.
کارگزار با اشاره به کیفیت بالای گندم و نان تولیدی در تربت حیدریه گفت: نان این شهرستان از نظر مرغوبیت در استان معروف است به گونه ای که عده ای به کار خرید آن و فروش در شهرهای پیرامون از جمله مشهد مشغولند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پاسخ به ادعای رئیس اتحادیه نانوایان، هرگونه مکاتبه با این دانشگاه از سوی این اتحادیه در خصوص وضعیت نان های محلی را رد کرد.
غلامرضا میری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بر نظارت این دانشگاه بر کارگاه های تهیه نان خانگی تاکید کرد و گفت: اگر اتحادیه مدعی وجود مشکل بهداشتی در واحدهای تولید نان خانگی است باید مورد را مستندا گزارش کند تا موضوع بررسی و با متخلفان برخورد شود.
شهر 130 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.
خبرنگار: علیرضا حسینی مقدم ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*