وی با اشاره به فعالیت ۸۵ واحد صنعتی در صنعت نان کشور گفت: ۸۵ درصد از این واحدها از آرد یارانه ای استفاده می کنند و در هر واحد چهار تا پنج کارگر مشغول بکارند.
نایب رئیس اتحادیه اتاق اصناف گردش مالی صنعت نان در کشور را ۱۱۶ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: هزینه های نانوایی ها تاکنون تامین نمی شد و امیدواریم نانوایان با افزایش ۱۵ درصدی نرخ نان بتوانند پخت و عرضه نان را مدیریت کنند.
در همین حال، اتحادیه نان نانوایان تهران، نرخ مصوب انواع نان سنتی تهران را امروز ۴ آذر ماه ۹۶ ( با سه روز تاخیر) برای اجرای از تاریخ ۱۳۹۶/۹/۱ طی اطلاعیهای اعلام کرد.
در این نامه آمده است که بر اساس توافق صورت گرفته میان اتاق اصناف تهران و اتحادیه نان سنتی تهران و اجرای دستورالعمل کارگروه آرد و نان استان تهران کلیه واحدهای صنفی نانوایی تهران مکلف به رعایت موارد زیر هستند:
۱- ارائه نان با کیفیت مطلوب
۲- اجرای نرخنامه مصوب کارگروه آرد و نان استان تهران
۳- ارائه نان کنجدی بنا به درخواست مشتری بریا انواع نان سنتی بلامانع میباشد.
۴- ارائه نان با وزن چانه بیشتر بنا به درخواست مشتری بریا انواع نان سنتی با رعایت قیمت مصوب بلامانع میباشد.
۵- با توجه به چانهگیری خمیر نان توسط نیروی انسانی و احتمال بروز خطا، وزن چانههای خمیر نان با ۲%-+ بلامانع میباشد.
نرخ جدید مصوب انواع نان سنتی
ردیف | نوع نان | وزن چانه خمیر با گرم 2%+- | قیمت نان به ریال |
1 | بربری | 510 | 7475 |
2 | تافتون سنتی | 230 | 2600 |
3 | لواش و تافتون گردان | 140 | 2415 |
4 | سنگک | 560 | 9200 |
تلفن رسیدگی به شکایات:
۱- تلفن ۱۲۴ به صورت شبانهروزی
۲- اتحادیه نانوایان تهران ۷۷۵۰۳۳۱۳ (ساعت تماس ۸ الی ۱۴)
چند ساعت از اعلام خبر ابلاغ قیمت های جدید نان نگذشته بود که ناگهان علی فاضلی رئیس اتاق اصناف گفت: اجرای طرح افزایش نان تا زمان بررسی مجدد کارگروه شورای آرد و نان متوقف شده است.
او با اشاره به اینکه بی توجهی به این دستورالعمل به معنای تخلف است گفت: تا اعلام مجدد کارگروه مربوط، از افزایش قیمت نان جلوگیری می شود.
فاضلی تاکید کرد: در پی اعتراضات مصرفکننده و تولیدکننده، وزیر صنعت، معدن و تجارت دستور داد تا بحث افزایش و یا ثبات قیمت نان مجدد بررسی شود.
Be the first to comment