اجرای آزادسازی 20 درصدی سهمیه آرد در نانوایی های تافتون البرز

اجرای آزادسازی 20 درصدی سهمیه آرد در نانوایی های تافتون البرز

کرج – ایرنا – مدیرکل دفتر هماهنگی اموراقتصادی استانداری البرز گفت: مصوبه دولت در خصوص آزاد سازی 20 درصدی سهمیه آرد در نانوایی های تافتون این استان به اجرا درآمده است.

بر اساس مصوبه دولت قرار است 20 درصد سهمیه آرد نانوایی های استان آزاد شود بطوری که محدویت زمانی و سهمیه ای نانوایی ها برداشته می شود و نانوایان می توانند با توجه به میزان پخت و ساعت کاری از سهمیه بیشتری برخوردار شوند.
پرویز زرگر روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این مصوبه در تعدادی از واحدهای سنتی نیز اجرایی شده و با نرخ توافقی، بدون هیچ اعتراضی بین مصرف کننده و تولید کننده انجام شده البته بعضی از واحدهای نانوایی به لحاظ استقرارشان در مناطق کمتر توسعه یافته و اقشار کم درآمد پیشنهاد آزادسازی نمی شود .
وی ادامه داد: استانداری البرز با برنامه ریزی و نظارت دقیق بر عملکرد دستگاههای متولی در بهبود کیفیت گندم،آرد ونان جزو استانهای موفق در کشور است.
زرگر گفت: گندم بعنوان یک کالای استراتژیک مورد توجه مسئولان کشوری و استانی بوده که در این راستا استان البزر ضمن افزایش کمی و کیفی در برداشت در چندسال اخیر بطور متوالی رتبه اول کشوری گندم با کیفیت را به خود اختصاص داده است .
وی با بیان اینکه بهترین کارخانه های تولید آرد کشور در استان البرز در حال فعالیت هستند ،افزود: استان البزر با 18 کارخانه فعال که با تکنولوژی روز دنیا و ظرفیت اسمی 230 هزار تن و تولید و استحصال واقعی 36 هزار تن آرد یارانه ای با کیفیت و تامین 60 درصد از آرد مصرفی استان تهران جزو بهترین کارخانه های تولید آرد کشور محسوب می شوند .
زرگرخاطرنشان کرد: این استان دارای سیلوی ذخیره سازی تا میزان یک میلیون و 150 هزار تن بوده و بهترین کارخانجات نان و شیرینی در این استان مستقر می باشد همچنین در بخش تولید فرآورده های آرد مثل ماکارونی رتبه اول کشوری را به خود اختصاص داده است .
وی در ادامه با بیان اینکه در استان البرز بیش از دو هزار و 300 واحد نانوایی متنوع فعالیت دارند گفت: مسئولان استان ضمن اجرای سیاست های دولت با برنامه ریزی مناسب اوضاع را به نفع مصرف کننده با حفظ حقوق نانوایان مدیریت می کنند و استان البرز بعنوان اولین استان با ایجاد سامانه فروش آرد به نانوایان اقدام کرد که پس از موفقیت طرح مورد استقبال دیگر استانهای کشور قرار گرفت .
زرگرخاطرنشان کرد: همچنین البرز با رعایت استاندارد 103 در آرد واحدهای نانوایی اولین استان پیشرو در بهبود و افزایش ارزش غذایی نان بوده است .
وی افزود:بزرگترین مشکل استان در برنامه ریزی های دراز مدت بخشنامه هایی است که از طریق وزارت خانه ها بدون توجه به خواسته های استان هایی مثل البرز صادر می شود و همچنین بخشنامه ها تمام برنامه ریزی ها را مختل و باعث ضرر و زیان به نانوایان و بی اعتمادی بین واحدهای تولیدی و مسئولان می شود .
این مسئول گفت: استان البرز آمادگی لازم برای انتقال تجربیات موفق در بخش گندم آرد ونان به تمام استانهای کشور دارد.
1535/2089خبرنگار:حکیمه کشاورز**انتشار دهنده:داریوش غفاری

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*