غلامحسین تقوی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ملایر اظهار کرد: در سال زراعی 96-95 بیش از 44 هزار و 500 هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت انواع غلات از جمله گندم و جو قرار گرفته است.
وی بیان کرد: با توجه به کاهش دما در پاییز سال گذشته انتظار کاهش تولید غلات را در شهرستان داریم که پیشبینی میشود بیش از 45 هزار تن گندم و جو در سال زراعی جاری در شهرستان ملایر تولید شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ملایر در ادامه از توزیع 225 تن انواع بذر اصلاح شده در بین کشاورزان در ملایر خبر داد و افزود: این میزان شامل 150 تن بذر اصلاح شده گندم آبی و 95 تن بذر گندم دیم و 80 تن بذر اصلاح شده جو آبی بوده است.
وی همچنین از توزیع 2 هزار و 630 کیلوگرم کود فسفات و 2 هزار و 975 کیلوگرم کود ازت بین کشاورزان ملایر خبر داد و گفت: این میزان کود برای استفاده در مزارع غلات بین کشاورزان توزیع شده است.
تقوی یادآور شد: این میزان کود توزیع شده در بین کشاورزان در مقایسه با سال گذشته حدود 40 درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه حدود 60 درصد سطح زیر کشت غلات شهرستان دیم است تصریح کرد: با وجود اینکه در مهرماه گذشته بارندگی نداشتیم و رشد رویشی غلات دیم با تاخیر انجام شد، اما با توجه به بارش 300 میلیمتر بارندگی از آبان ماه تا کنون رشد رویشی و فیزیولوژی مطلوب شده است.
مدیر جهاد کشاورزی ملایر از خرید پنج دستگاه بذر کار گندم با تسهیلات بانکی توسط کشاورزان در ملایر در سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: خریداری این تعداد دستگاه موجب شد تا سطوح کشت مکانیزه غلات دیم افزایش یافته و در حال حاضر کشاورزان مشغول به مبارزه علیه علفهای هرز مزارع خود هستند.
انتهای پیام/89013/
Be the first to comment