ارتقاء کیفیت نان در خبازیهای کرمانشاه در دستور کار قرار دارد
رضا رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: یکی از هدفگذاریهای ما ارتقاء کیفیت نان و جلوگیری از افزایش قیمت آن است و مصرف بهینه نان به عنوان یک کالای استراتژیک با جدیت از سوی برنامه ریزان دنبال میشود.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه آزادسازی حداقل ۲۰ درصد آرد مصرفی نانواییها را از جمله اقدامات انجام شده دانست و افزود: به خبازیهای خواهان پخت نان آزاد، مجوز فعالیت داده میشود.
رحیمی با اشاره به فعالیت خبازیها در مناطق مختلف کرمانشاه اشاره و بیان کرد: کیفیت نان خبازیها نسبت به سالیان قبل بهتر شده و دور ریز نان نیز به میزان زیادی کاهش یافته است.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه با بیان اینکه میزان سبوس گیری گندم به حداقل رسیده، گفت: سبوس گندم خواص غذایی بسیار مفیدی دارد و عاملی مهم در حفظ سلامت مردم است.
رحیمی با بیان اینکه امسال ۲ درصد به میزان سبوس نان افزوده میشود، گفت: با همکاری دانشگاه علوم علوم پزشکی در تمام نانواییها بنرهایی با محتوای نشان دادن مضرات استفاده از نایلون نصب میشود و از اصناف و اتحادیه نانواییها خواسته شده از فروش و توزیع مجانی نایلون خودداری کنند.
وی با اشاره به اینکه در زمینه کنترل استفاده از جوش شیرین و سایر افزودنیهای مجاز اقدامات خوبی صورت گرفته، گفت: ارتقا کیفیت نان در خبازیهای استان مورد تاکید جدی است.
Be the first to comment