مدیرکل غله استان کرمان اعلام کرد:
افزایش 22 درصدی کیفیت نان در استان کرمان
مدیرکل شرکت غله استان کرمان با اشاره به اجرای طرح افزایش کیفیت نان در استان گفت: با ارتقاء کیفیت گندم نمره کیفی نان از 65 به 87 افزایش یافته که از میانگین کشوری بالاتر می باشد.
به گزارش ایسنا، “مجید نژادبیگلری” اظهار کرد: به منظور افزایش کیفیت نان، طرح جامع نان سالم از مزرعه تا سفره در استان کرمان در حال اجرا می باشد.
وی با بیان اینکه طرح مذکور از مرحله کاشت بذر تا تولید نان را شامل می شود، افزود: این طرح در مراحل بهینه سازی مراحل کاشت و داشت و برداشت، استاندارد سازی ناوگان حمل و نقل، تجهیز مراکز ذخیره سازی و سیلوهای استان، به روز کردن روش های آسیاب کارخانجات آرد سازی، ارتقاء سطح کمی و کیفی نانوایان و خباز خانه ها اجرا می شود..
نژادبیگلری تصریح کرد: کاهش درصد نمک مورد استفاده در خمیر نان از دو کیلوگرم به 600 گرم در هر 100 کیلو خمیر به علت کیفیت گندم و آرد تولیدی استحصالی، از دیگر مزایای اجرای این طرح است.
وی به آموزش نانوایان که به صورت علمی در شرکت غله و به صورت عملی در مرکز فنی و حرفه ای استان انجام می شود اشاره کرد و افزود: با اجرای این طرح نمره کیفی نان استان کرمان از 65 به 87 رسیده که از میانگین کشوری بسیار بالاتر است و این امر سبب شده تا معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در حاشیه بازدید از روند اجرای طرح جامع نان سالم در اسفند 94 استان کرمان را به عنوان الگوی کیفی نان کشور معرفی کنند.
مدیرکل شرکت غله استان کرمان با اشاره به اینکه طرح جامع نان سالم در خرداد 94 در جلسه شورای اداری استان تشریح و تبیین شد، بیان کرد: این طرح از خرداد سال 94 وارد فاز اجرایی در سطح استان شده است.
وی افزود: از اقدمات شاخص این طرح یکسان و یکپارچه سازی نانوایان استان با تفکیک رنگ آبی و قرمز جهت لباس و در مغازه می باشد که نانوایی های دولتی به رنگ آبی و آزاد پز دارای مجوز به رنگ قرمز می باشند و بحث درجه بندی نانوایی ها تحت عنوان های طلایی، نقره ای و برنزی هم باعث رقابت بین نانوایان شده و در آینده نیز سهمیه نانوایان و قیمت نان بر اساس درجه داده می شود.
Be the first to comment