به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه گفت: تولید نان با کفیت یک پروسه طولانی دارد که از مزرعه آغاز می شود و تا زمان مصرف عوامل زیادی را باید در نظر داشت تا یک نان با کفیت در سفره مردم قرار گیرد .
مظفر رحیمی افزود : در استان ما گندمهای تولیدی از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند و آزمایشات انجام شده نشان میدهند که درصد پروتئین گندمهای استان در سطح قابل قبولی قرار دارد
وی از جمله مشکلات نان استان را درصد سبوسگیری بالا و در واقع سفید بودن نان دانست و افزود : همین درصد سبوسگیری بالا باعث بروز مشکلات فراوانی در بحث کیفیت نان از جمله ماندگاری پایین آن میشود .
رحیمی همچنین از دیگر مضرات درصد سبوسگیری بالا مشکلات گوارشی است که به مرور برای مردم بوجود خواهد آمد . بنابراین از جمله برنامه های در دست اقدام شرکت غله کاهش میزان استهسال سبوس از آرد های تولیدی است.
Be the first to comment