فعالیت 650 نانوایی در خوی
ارومیه- ایرنا- فرماندار خوی گفت: 650 نانوایی در این شهرستان فعالیت دارند که تلاش می کنیم با همکاری آنها کیفیت نان تولیدی در این شهرستان را ارتقا دهیم.
به گزارش ایرنا، حسین سیوانی روز دوشنبه در جلسه بررسی مسایل حوزه آرد و نان خوی افزود: کنترل و نظارت بر کیفیت گندم، درصد سبوس گیری، میزان رطوبت آرد، پخت مناسب و اصولی نان مصرفی مردم از جمله مسائل مهمی است که باید با نهایت دقت رسیدگی و مشکلات موجود در این عرصه هرچه سریع تر حل شود.
وی اضافه کرد: کیفیت گندم، آرد و نان تاثیر مستقیم بر بهداشت و امنیت و سلامت غذایی مردم دارد و نمی توان در این خصوص کمترین غفلت و اهمال کرد.
وی اظهار کرد: اعمال محدودیت و کنترل واحدهای نانوایی روغنی پز به خصوص روغنی پزهای فاقد پروانه فعالیت به دلیل عوارض جبران ناپذیر این نوع نان ها بر سلامتی مردم لازم است و در کنار آن باید ذائقه مردم را نیز به سمت نان های سالم سوق دهیم.
به گزارش ایرنا، شهرستان خوی یکی از شهرهای مهم در حوزه کشاورزی در استان آذربایجان غربی بوده و بسیاری از زمینهای کشاورزی این شهرستان جهت تامین گندم، زیرکشت این محصول استراتژیک می رود.
Be the first to comment