وجود یک نانوایی به ازای هر 750 تا 800 نفر در گلستان

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-12-19 16:38:35Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

وجود یک نانوایی به ازای هر 750 تا 800 نفر در گلستان

24954.jpg

‌رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان اظهار کرد: براساس بررسی‌های صورت گرفته در گلستان به ازای هر 750 تا 800 نفر یک نانوایی وجود دارد که از میانگین کشوری که به ازای هر 2000 نفر یک نانوایی وجود دارد، بیشتر است.

‌به گزارش ایسنا-‌ حسینقلی قوانلو که در پنجمین جلسه کارگروه امور گندم‌، آرد و نان استان سخن می‌گفت، تصریح کرد: حدود 90 درصد نانوایی‌های استان نان بربری‌،7 درصد لواش و 3 درصد سایر نان‌ها را تولید می‌کنند.
وی همچنین با اشاره به تهیه شیوه نامه صدور پروانه کسب نانوایی آزاد پز در استان توسط سازمان صنعت‌، معدن و تجارت گفت: در این شیوه‌نامه اولویت تصمیم گیری در خصوص صدور پروانه کسب نانوایی‌های آزاد پز به کمیسیون نظارت شهرستان‌ها که با ریاست فرماندار شهرستان‌ها برگزار می‌شود، داده شده است‌.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان با اعلام اینکه در این شیوه نامه‌، شرط داشتن تحصیلات نیز برای متقاضیان پروانه کسب نانوایی آزاد پز پیش بینی شده است، تاکید کرد: شرط داشتن تحصیلات با هدف اشتغال جوانان تحصیلکرده استان در شیوه نامه جدید دیده شده است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی استانداری گلستان نیز در این جلسه گفت: تعدد نانوایی ها در استان مقرون به صرفه نیست و این امر موجب می شود که نانوایان به سمت خام فروشی و تخلف بروند، لذا در تصمیم گیری‌های جدید حتما این موارد لحاظ می شود تا بتوانیم از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنیم.

محمود ربیعی با بیان اینکه زمانی رتبه بندی واحدهای تولید آرد تاثیر گذار است که در عمل نیز در نظر گرفته شود، اظهار کرد: در اختصاص سهمیه لازم است امتیاز و رتبه واحدهای آرد لحاظ شود.

وی افزود: با توجه به نقش فرمانداران در شهرستان‌ها لازم است در خصوص گندم ،آرد، نان و مجوزهای نانوایی ها نیز نظرات آنها لحاظ شود.

ربیعی با تاکید بر اینکه باید به فکر معیشت نانوایان باشیم و منافع آنها را نیز در نظر بگیریم، تصریح کرد: تمامی تصمیمات و برنامه‌های ما در این خصوص، منجر به ارتقاء کیفیت گندم‌، آرد و نان که با سلامت مردم سرو کار دارد، می‌شود.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*