اخبار کوتاه استان کرمانشاه
۱۶۰ مورد بازرسی از خبازیهای استان کرمانشاه انجام شد
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه گفت: ۱۶۰ مورد بازرسی در راستای حمایت از حقوق شهروندان از خبازیهای استان کرمانشاه انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان کرمانشاه، محمودرضا نیازی اظهار داشت: 160 مورد بازرسی از واحدهای خبازی استان در راستای حمایت از حقوق شهروندان و در قالب گشت مشترک با دستگاههای ذیربط از جمله معاونت غذا و دارو، اتاق اصناف، شرکت غله و خدمات بازرگانی و مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه انجام شده است.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه به مهم نان در سفره غالب مردم به اهمیت نظارت بر نحوه تولید این فرآورده مصرفی در خبازیها و به تبع آن نان اشاره کرد و گفت: در راستای هدفمندسازی یارانهها و کنترل نظارت بر واحدهای خبازی و کارخانجات آرد استان در جهت بهبود کیفیت آرد و نان، اکیپهای بازرسی تشکیل و در قالب گشت مشترک از واحدهای خبازی استان بازدید به عمل آورده و در این بازدیدها وضعیت بهداشتی، کیفیت آرد مصرفی، دستگاههای پخت، استفاده افزودنیهای غیرمجاز و استفاده از نمکهای استاندارد در پخت نان مورد بررسی قرار میگیرد.
نیازی عنوان کرد: در این بازرسیها 8 مورد استفاده از نمک غیر استاندارد، 9 مورد استفاده از افزودنی غیر مجاز، 9 مورد کم فروشی و 10 مورد عدم مطابقت آرد با استخراج تعیین شده مشاهده شد.
وی ادامه داد: در این گشت مشترک که همراه با دستگاه های اجرایی از جمله معاونت غذا و دارو، اتاق اصناف، شرکت غله و خدمات بازرگانی و مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه صورت گرفت، همچنین دستگاه های پخت نان نیز مورد بررسی قرار گرفت که گزارش این بازرسیها نشان داد، دستگاه های تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تعداد زیادی از واحدهای خبازی به علت قدمت بالای 10سال و فرسودگی عملا از رده خارج و غیر قابل استفاده است.
نیازی با اشاره به اینکه یکی از فاکتورهای موثر بر قیمت تمام شده نان، استفاده از آردهای متفاوت با درصد سبوس مختلف برای تولید انواع نان است و استفاده از یک نوع آرد برای تولید تمام نان ها، باعث تضییع حقوق مصرف کننده می شود، افزود: در این بازرسی ها 10 مورد عدم مطابقت آرد با استخراج تعیین شده مشاهده گردید که با واحدهای متخلف از طریق دستگاه های ذیصلاح برخورد میشود.
مدیر کل استاندارد کرمانشاه با تاکید بر اینکه ارزش غذایی نان هایی که با آرد سبوس دار پخته میشوند نسبت به سایر نان ها بیشتر است به شهروندان توصیه کرد که با استفاده از غذا و نان سالم سبوسدار هزینههای جاری خود از بخش درمان به پیشگیری انتقال دهند.
برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در گیلانغرب
جلسه آموزشی پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در شهرستان گیلانغرب برگزار شد.
حسین حیدری رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گیلانغرب از برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در این شهرستان خبر داد.
وی عنوان کرد: این جلسه در سالن جلسات بیمارستان الزهرا شهرستان گیلانغرب و با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان، اعضای شورای اسلامی شهر، دهیاران بخش مرکزی و شبکه دامپزشکی این شهرستان برگزار شد.
حیدری با تأکید بر اهمیت برگزاری این جلسه خاطرنشان کرد: آموزش دهیاران و اعضای شورای شهر و بخشداری موجب ارتقای سطح آگاهی مردم نسبت به این بیماری میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گیلانغرب آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان را یک بیماری ویروسی و خطرناک با سرعت انتشار بالا برشمرد و افزود: روستاییان در معرض خطر این بیماری قرار دارند و با افزایش سطح آگاهی آنها می توان از بروز این بیماری جلوگیری کرد.
حیدری عنوان کرد: در این جلسه همچنین آخرین راهکارهای پیشگیری، کنترل و مقابله با این بیماری به صورت تصویری و با ارائه پاورپوینت به حضار آموزش داده شد.
اسکان کارتنخوابها در اردوگاههای استان کرمانشاه
رئیس اداره اجراییات نظارت و کنترل شهرداری کرمانشاه گفت: با پیگیریهای فرماندار کرمانشاه و اعلام وی و دستور شهردار کارکنان و نیروی ثابت اداره اجراییات برابر قانون و وظیفه ذاتی و حسب دستور شهردار کرمانشاه در محل پارک نوبهار حضور یافتند.
علی ناصری افزود: دو نفر کارتنخواب در این محل اسکان یافته بودند تا اینکه رأس ساعت 1:30 بامداد افراد کارتنخواب به محل پارک مراجعه کرده و اجراییات با احترام دو نفر کارتنخواب را به اردوگاه انتقال و بعد از استحمام و نظافت کامل لباس فرم به آنها دادند و دونفر مورد نظر را در آسایشگاه اسکان دادند.
وی عنوان کرد: از عموم شهروندان عزیز تقاضا میشود در صورت مشاهده کارتنخواب در معابر و پارک و سایر امکان عمومی سریع با سامانه 137 شهرداری کرمانشاه تماس بگیرند تا نیروهای شهرداری فورا وارد عمل شده و وظیفه قانونی و انسان دوستانه خود را انجام دهند.
Be the first to comment