معاون استانداری سمنان: کیفیت و بهداشت نان نیازمند بازدید روزانه است

معاون استانداری سمنان: کیفیت و بهداشت نان نیازمند بازدید روزانه است

سمنان- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان گفت: برای جلب رضایت مردم به عنوان یکی از اولویت های اصلی دولت تدبیر و امید درباره نان باید کیفیت و بهداشت نان و نانوایی ها به صورت روزانه نظارت و بررسی شود.

به گزارش ایرنا، محمود قنبری روز چهارشنبه در نشست بررسی وضعیت کیفیت بخشی پخت نان استان سمنان در سالن کوثر استانداری، افزود: همه دستگاه های اجرایی برای کنترل نظارت و بررسی کیفیت نان وظایف خود را انجام دهند و این کار نیاز به تعامل دارد، زیرا دغدغه اصلی دولت رضایت مردم و تکریم ارباب رجوع است.
وی تاکید کرد: کمیته نظارت بر کیفیت نان باید در ساعت هایی که مردم در نانوایی ها حضور دارند مراجعه کنند و نباید این اقدام پنهانی انجام شود تا مردم نیز شاهد نظارت های موجود باشند.
وی ادامه داد: کیفیت و بهداشت کالاهایی که با حیات مردم سر و کار دارد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و نان یکی از مواد اصلی وعده های غذایی مردم است و نانوایی ها باید همه قوانین موجود را رعایت کنند.
وی همچنین بر لزوم رعایت قیمت نان تاکید کرد و گفت: قیمت و وزن نان باید طبق استانداردهای موجود باشد و با افراد متخلف در این زمینه باید به طور جدی برخورد شود.
قنبری اضافه کرد: نان مساله بسیار مهم است و در ابتدای پیروزی انقلاب اسلام نیز این موضوع مورد توجه مسوول ها بود و با کمبود کیفیت و کمیت و گرانی نان برخورد می شود.
وی خاطرنشان کرد: متصدی نانوایی ها و یا نمایندگان آن ها به طور حتم باید در نانوایی ها حضور داشته باشند، این یک قانون ضروری است و اگر کسی این قوانین را رعایت نکند با او برخورد می شود.
وی یادآور شد: اداره کل استاندارد استان سمنان موظف است کیفیت آرد و نان را بررسی کنند و مشخص کند مشکل نان، عوامل انسانی و یا مواد اولیه است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان بر ضرورت آموزش به نانوایان تاکید کرد.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*