رئیس اتحادیه آرد و نان البرز:
ایجاد رقابت بین شرکت های تولید آرد برای افزایش کیفیت ضرورت دارد
کرج- ایرنا – رئیس اتحادیه آرد و نان استان البرز گفت که در شرکت های تولیدی آرد رقابت وجود ندارد و این موضوع سبب نامرغوب شدن آرد در برخی از شرکت ها شده است.
ایرج قربانی روز شنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: برخی نانوایان آزادپز از آردهای یارانه ای برای پخت نان استفاده می کنند که باید از آرد آزاد که کیفیت بهتری دارد، استفاده کنند.
وی اضافه کرد: نانوایان آزادپز با توجه به اینکه نان خود را با قیمت آزاد به فروش می رسانند، باید از آردهایی که به صورت آزاد عرضه می شود، استفاده کنند و نباید آرد یارانه ای دریافت به قیمت آزاد عرضه کنند.
وی درخصوص کیفیت نان دراستان البرز نیز گفت: کیفیت نان دراین استان به مراتب ازسایر استان ها به ویژه تهران بهتر است.
قربانی در ادامه سه عامل آرد، دستگاه پخت نان و کارگر فنی را عوامل دخیل در کیفیت نان دانست و اظهار داشت: این سه هرکدام می توانند دربی کیفیت شدن نان نقش اساسی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: اغلب دستگاه های پخت نان استانداردهای لازم راندارند که می طلبد دستگاه های ذیربط نسبت به کیفی سازی این دستگاه ها اقدام کنند.
قربانی افزود: مشکل دیگر دربی کیفیتی نان کارگر فنی است. سازمان فنی حرفه ای علاوه بر ارائه آموزش های تئوری، باید آموزش های کاربردی نیز به کارگران نانوایی ها ارائه کند، چون تجربه عملی برای نانوایی مهمترین عامل است.
وی یکی دیگر ازمشکلات نانوایان برای تولید نان مرغوب را گران بودن نیروی ماهر دانست و گفت: با توجه به اینکه بیش از3 سال است قیمت نان تغییری نداشته سبب شده که از آن ها برای پخت نان استفاده نشود.
رئیس اتحادیه آرد و نان استان البرز افزود: اکنون در این استان یکهزار و 175 نانوایی با مجوز و حدود 150 نانوایی بدون مجوز فعالیت می کنند.
Be the first to comment