رفع ممنوعیت صدور مجوز نانوائی آزادپز در آذربایجان شرقی

رفع ممنوعیت صدور مجوز نانوائی آزادپز در آذربایجان شرقی

تبریز – ایرنا – معاون سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: بر اساس بخشنامه جدید وزارت صنعت معدن و تجارت، ممنوعیت صدور مجوز نانوائی آزادپز رفع رفع شد.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی، غلامعلی راستی در پنجمین جلسه کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان استان با تاکید بر اینکه صدور مجوز نانوائی یارانه ای جدید همچنان ممنوع است، افزود: مجوز نانوائی آزادپز با رعایت ضوابط عمومی و اختصاصی صادر می شود.
وی، استفاده از آرد کامل در واحدهای خبازی را ضروری دانست و اظهار کرد: پخت نان با این نوع آرد مهارت خاصی را می طلبد که برگزاری دوره های آموزشی لازم و ایجاد انگیزه در واحدهای صنفی نانوائی و آرد سازی در این خصوص از سوی نهادهای ذیربط حائز اهمیت است.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی با اشاره به وضعیت مناسب تولید نان در استان یادآوری کرد: عوامل متعددی به غیر از کیفیت آرد در میزان کیفیت نان موثر است.
راستی ادامه داد: میزان استراحت 10 روزه آرد در واحدهای آردسازی از عمده عواملی است که در صورت رعایت نشدن آن، نان تولید شده از کیفیت مناسبی برخوردار نخواهد شد.
به گزارش ایرنا، وی استفاده از خمیرمایه و استراحت کافی خمیر را از عوامل تولید نان با کیفیت برشمرد و با تاکید بر ضرورت نظارت دقیق بر واحدهای نانوائی گفت: رعایت بهداشت فردی و محیطی بخصوص بر مواد مجاز و غیر مجاز مورد استفاده در واحدهای صنفی نانوائی از جمله مواردی است که علاوه بر نحوه توزیع و قیمت نان تولیدی باید بر آن ها نظارت شود.
خبرنگار: پرویز بابائی ** انتشار دهنده: محمد عزیزی راد

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*