واحدهای سنگکی زنجان در استفاده از آرد مخصوص این نوع نان وضعیت قابل قبولی دارند
زنجان – ایرنا – مدیر گروه بهداشت محیط استان زنجان گفت: حدود 60 درصد واحدهای سنگکی زنجان در استفاده از آرد مخصوص این نوع نان وضعیت قابل قبولی دارند اما تا رسیدن به حد مطلوب فاصله وجود دارد.
جمال ناصحی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نتایج تعدادی از نمونه برداری های انجام شده از واحدهای سنگکی شهر زنجان مبنی بر استفاده واحدهای سنگکی از آرد مخصوص است که وضعیت قابل قبولی در این بخش وجود دارد، اما برای رسیدن به نقطه مطلوب باید اقدامات بیشتری انجام شود.
وی اظهار کرد: نمونه برداری ها بیانگر آن است که برخی واحدهای سنگکی متخلف میزان سبوس گیری اعلام شده را رعایت نمی کند و یا برای پخت این نوع نان، آرد آن را با آرد دیگری اختلاط می کنند که از سوی کارشناسان یادآوریهای لازم به آنها شده است.
ناصحی افزود: بر این اساس تغییر فرهنگ به زمان زیادی نیاز دارد و نمی توان در آن واحد انتظار داشت که تمامی واحدهای سنگکی ملزم به استفاده از آرد مخصوص این نوع نان باشند.
وی بیان کرد: واحدهای سنگکی ملزم به استفاده از آرد سبوس گیری 10 درصد هستند و این موضوع به لحاظ تعذیه ای و تامین سلامت مصرف کنندگان اهمیت زیادی دارد.
مدیر گروه بهداشت محیط استان زنجان ادامه داد: برای اجرای بهتر این برنامه از قبل کلاس های متعدد آموزشی برای متصدیان واحدهای نانوایی به ویژه واحدهای سنگکی برگزار شده است.
وی اظهار کرد: کارشناسان بهداشت محیط این استان به ویژه در شهر زنجان بر چگونگی پخت و عرضه نان های مختلف نظارت های جدی دارند.
ناصحی همچنین افزود: به رغم اقدام های انجام شده از قبیل صدور اخطاریه و برخوردهای قانونی، واحدهای نانوایی استان همچنان ضوابط بهداشتی را کمتر مورد توجه قرار می دهند و این موضوع مشکلاتی به دنبال دارد.
مدیر گروه بهداشت محیط استان زنجان خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده تخلفات و یا شکایات می توانند موارد را به سامانه 190 و یا شماره تلفن 33421017 اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، هم اکنون یک هزار و 512 واحد نانوایی در مناطق شهری و روستایی استان زنجان فعال است که از این تعداد یک هزار و 109 واحد به صورت دولتی و 403 واحد دیگر آن به صورت آزادپز فعالیت می کنند.
Be the first to comment