معاون استاندار برضرورت پخت کیفی نان در استان سمنان تاکید کرد
سمنان-ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان با تاکید بر ضرورت پخت کیفی نان از سوی نانواییها گفت : کیفی نبودن پخت نان یکی از مباحث مهم استان به ویژه در شهر سمنان است که باید این مشکل هرچه زودتر برطرف شود.
به گزارش ایرنا، محمود قنبری عصر روز یکشنبه در نشست کارگروه امنیت غذایی در سالن مدیریت بحران استانداری افزود: نانوایی ها یکی از مباحث مهم حاکمیت است و چنین مشکلات فراگیر نباید به بازی گرفته شود.
نظارت بر کیفیت آرد مصرفی، پیگیری رعایت دستورالعمل های بهداشتی در نانوایی ها، نظارت بر تولید آرد مرغوب ، کنترل کیفیت و کمیت نان عرضه شده، بررسی مشکلات در حوزه آرد و نان و رسیدگی به شکایات و گزارش های مردمی در این بخش از جمله اموری است که معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان بر توجه آن تاکید کرده است.
وی به نقش مهم نظارت دستگاه های اجرایی بر سلامت غذا و دارو اشاره و اضافه کرد : نظارت بر بخش های تولیدی مواد غذایی ،آشپزخانه های مرکزی، نانوایی ها، غلات در سلامت مردم نقش مهمی دارد.
قنبری یادآور شد: اکنون مواد افزودنی مانند جوش شیرین برای زود به عمل آوردن خمیر در نانوایی های استان بر کیفیت پخت نان تاثیر منفی گذاشته است.
وی از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده پخت نان بی کیفیت در نانواییها، مراتب را به فرمانداری های منطقه خود گزارش کنند.
وی تاکید کرد : همچنین مدیریت شرکت غله و خدمات بازرگانی استان سمنان، ارایه آرد با کیفیت و سبوس دار را در دستور کار قرار دهد.
در این جلسه درباره افزایش کیفیت پخت نان، آرد و گندم و دیگر مسائل مرتبط بحث و تبادل نظر شد.
در استان سمنان بیش از 600 واحد نانوایی فعالیت دارد.
6026/
Be the first to comment