معاون زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خبر داد:
اختصاص ۵۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی استان مرکزی به کشت گندم آبی در سال زراعی جاری
معاون زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از اختصاص ۵۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی استان به کشت گندم آبی در سال زراعی جاری خبر داد.
غلامحسین خدرایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: در راستای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی امسال ۵۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم آبی و ۱۴۱ هزار هکتار به کشت گندم دیم اختصاص یافته است.
وی تصریح کرد: همچنین ۴۴ هزار هکتار به کشت جو آبی، ۸ هزار هکتار به کشت جو دیم و ۴ هزار هکتار به کشت کلزا اختصاص یافته است.
معاون زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی بیان داشت: به منظور کشت محصولات پاییزه ۱۰ هزار تن کود فسفاته، ۱۰ هزار تن کود ازته، ۳ هزار و ۳۰۰ تن کود پتاسه و ۱۰ هزار تن بذر گندم و جو بین کشاورزان توزیع شده است.
خدرایی اظهار کرد: همچنین به منظور حمایت از کشاورزان برای خرید بذر گندم آبی و دیم به قیمت ۱۵ هزار و ۶۰۰ ریال، ۴ هزار ریال و به منظور خرید جو به قیمت ۱۰ هزار و ۵۰۰ ریال، ۵ هزار و ۶۷۰ ریال یارانه به ازای هر کیلو پرداخت شده است.
وی افزود: ۷۵ میلیون ریال یارانه نیز به ازای خرید دستگاه بذرکار پرداخت شده که تاکنون ۴۶ دستگاه با استفاده از این تسهیلات در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.
معاون زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: در سال زراعی جاری ارقام جدید بذر سازگار با منطقه از جمله رقم گندم آبی میهن، ﭘﯿﺸﮕﺎم، حیدری و گندم دیم باران، هشترودی، آذر دو در اختیار کشاورزان گذاشته شده است که میتواند در آینده جایگزین بذرهای قدیمی باشند.
خدرایی گفت: هماکنون کشت پاییزه در اکثر شهرهای استان به استثنای ساوه و زرندیه به پایان رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: استان مرکزی در زمینه کشت مکانیزه محصولات یکی از استانهای برتر کشور است به طوری که کشت گندم آبی در این استان به صورت ۹۰ درصد و در کشت گندم دیم ۷۰ درصد به صورت مکانیزه انجام میشود.
معاون زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی همچنین از کشت ۳۰ هزار هکتار از اراضی استان به صورت کشت حفاظتی خبر داد.
Be the first to comment