گندم مرغوب یک از مولفههای کیفیت نان
مدیر کل غله استان: گندم مرغوب تنها یکی از سه شاخص ارتقای کیفیت نان در استان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان شمالی؛ دو هفته پیش، حدود هشت هزار تن گندم مرغوب به استان وارد شد که قرار بود بر کیفت نان تاثیر مطلوب داشته باشد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان با اشاره به این موضوع، گندم مرغوب، فرایند تولید آرد و مواد اولیه برای طبخ نان را سه عامل تعیین کننده کیفیت نان عنوان کرد و گفت: باید با نظارت غذا و دارو و جهاد کشاورزی این روند کنترل و اصلاح شود.
موسوی گفت با توجه به میزن آرد مصرفی در استان این میزان گندم جوابگو برای ارتقای کیفیت نان نیست.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی میزان گلوتن گندم را موثر در کیفیت نان عنوان کرد و گفت: میزان گلوتن گندم تولیدی منطقه جاجرم بالاتر از نمونه خارجی آن است که جهاد کشاورزی باید این نوع کشت را به تمام نقاط استان ارائه دهد.
براتی زاده همچنین گفت: راه حل بهبود کیفیت نان در استان ورود جهاد کشاوری و نظارت از مزرعه تاسفره است تا به تدریج شاهد نان مرغوب در نانواییهای سراسر استان باشیم.
برای اطلاع از تاثیرات مثبت گلوتن بر کیفیت نان مطالعه این مقاله هم پیشنهاد می شود .
Be the first to comment