سند راهبردی ارتقا کیفیت گندم آرد و نان استان ایلام درحال تدوین است
ایلام – ایرنا – مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام گفت: سند راهبردی ارتقا کیفیت محصول گندم، تولید آرد و پخت نان این استان با لحاظ کردن استانداردهای کشوری و جهانی در حال نگارش وتنظیم است.

کامران سلیمان پور روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این سند در سه بخش ارتقای کیفیت گندم، نان و آرد در حال تدوین است که برای هر بخش اعتبارت، تجهیزات و نیازسنجی ها مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.
وی ابراز امیدواری کرد: مراحل آماده سازی این سند تا پایان سال جاری به اتمام برسد و در صورت تصویب در کارگروه و شورای آرد و نان استان در ابتدای سال آینده به مرحله اجرا و عملیاتی برسد.
سلیمان پور افزود: طبق این سند در حوزه آرد و نان کارخانه های آرد سازی باید به رفع نواقص فنی و بهداشتی خود و افزایش سبوس آرد بپردازند و همچنین نانوایی ها هم با اخذ تسهیلات بانکی نسبت به نوسازی و استاندارد کردن تجهیزات خود اقدام کنند.
وی در مورد گندم هم اظهار کرد: کشاورزان باید با همکاری سازمان جهاد کشاورزی ضمن استفاده از ارقام بذرهای اصلاح شده در مورد مبارزه با آفات و امراض گندم و شیوه های نوین کاشت، داشت و برداشت نیز آموزش های لازم را فرابگیرند.
وی تاکید کرد: اجرای درست و اصولی این سند نیازمند همکاری بین بخشی دستگاه های مرتبطی چون جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی، صنعت ومعدن و تجارت، استاندارد، استانداری و بانک های عامل است.
سلیمان پور با توجه به اجرای مطلوب این سند در استان هایی چون مازنداران و کرمان ابراز امیدواری کرد: اجرای این طرح در استان ایلام هم در طی یک زمان بندی سه تا پنج ساله عملیاتی و محقق شود.
خبرنگار: زهراموسوی* انتشار دهنده : شهریار حیدری فر
Be the first to comment