برگزاری نشست شورای سیاستگذاری زنجیره گندم، آرد و نان
نشست”شورای سیاستگذاری زنجیره گندم، آرد و نان بهمنظور تعیین خطمشیها و سیاستها و تعیین اهداف این زنجیره و هماهنگی اعضای شورا با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در محل سالن اجتماعات شورای خرید شرکت بازرگانی دولتی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ در این نشست، مهندس یزدان سیف با اشاره به ضایعات نان که به عنوان یک عیب ملی بر شمرده میشود، گفت: در گذشته کارهای خوبی در زمینهی فرهنگ سازی در حوزهی گندم، آرد و نان صورت گرفت اما این کارناتمام ماند و کاری که در حال حاضر میخواهد انجام بشود، باید تداوم داشته باشد.
مهندس سیف اظهار کرد: منابع بخش کشاورزی میتواند، با مدیریت درست در حوزهی تولید و با تداوم آن با رفتار مطلوب لجستیکی بهینه و با تولید نان باکیفیت، ضایعات نان کمتر شود.
وی گفت: برای بهینهسازی فرایند تولید در زنجیرهی گندم، آرد و نان لازم است هستهی مرکزی شکل گیرد و با همّت جمعی دستاندرکاران و مرتبطین این حوزه جریانسازی شود و فعالیّتهایی که متوقف شده فعال شود.
معاون وزیرجهاد کشاورزی تصریح کرد: باید با اخبار خوبی که در خصوص نان به جامعه داده میشود درصدد افزایش کارآیی در زنجیره باشیم؛ زیرا ساختار نان کشور، پتانسیلهایی بیشتر از این را دارد و لازم است برای این کار در شبکهی اجتماعی کار کنیم و از دچار شدن به سندروم شروع از آسیبها پرهیز و به سمت اصلاح برویم.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران عنوان کرد: جامعهی گندمکار باید هویت بگیرد، چون کشاورز صرفاً تولید نمیکند بلکه خاک را احیا میکند و از عوارض زیست محیطی جلوگیری میکند.
مهندس سیف با تاکید بر اینکه کارشناسی باید مبتنی بر شرایط جامعه انجام شود نه مبتنی بر شرایط و موقعیت خودِ کارشناس، گفت: رویکرد ما باید افزایش حساسیتها به زنجیرهی گندم، آرد و نان و بالا بردن ظرفیت ها از طریقایجاد ساز و کارهای مناسب باشد.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در پایان بر ضرورت ایجاد شبکه، خبرسازی در حوزهی گندم، آرد و نان، محتوا سازی و ارائه توانمندیها، آموزش برای تولیدات با کیفیت، استفاده از سازوکارهای فیلم، عکس و سینما (سلبریتیها) و انتشار اخبار خوب برای کار و فرهنگی در حوزهی گندم، آرد و نان تاکید کرد.بر اساس این گزارش؛ رئیس سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران در نشست هماهنگی شورای سیاستگذاری زنجیره گندم، آرد و نان با اشاره به آموزههای دینی و تکریم نان گفت: نان ایران مطلوبیت خوبی دارد اما باید با تولید نان صنعتی و باکیفیت و ایجاد تنوع از دورریز نان جلوگیری کنیم.
سعید اوحدی عنوان کرد: با ایجاد زمینههای لازم برای صنعتی شدن تولید نان میتوان از بروز برخی مشکلات نان از جمله مشکلات گوارشی جلوگیری کرد که همت صدا و سیما و سازمان فرهنگی و هنری شهرداری و سایر بخشها لازم است به راهبردهای توسعه پایدار کشور کمک خواهد کرد.
وی گفت: سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در این زمینه دارای ظرفیتهای بالایی است و آمادگی همکاری کامل را برای اجرای برنامههای شورا دارد.
این گزارش میافزاید؛ مدیر شبکه شما نیز در این نشست گفت: اگر هزینههایی فرهنگ سازی مصرف نان را محاسبه کنیم در مقابل مبلغ ریالی نان ناچیزاست و برای عملیاتی شدن این موضوع باید کمیتهی اجراییتشکیل شود.
قاسمی با اشاره به این که موضوع فرهنگ سازی نان یک موضوع زمانبر است و نتایج در طی چندین سال حاصل میشود، بر ضرورت انجام کار فرهنگی در مقطع سنی کودکان و در جذب نهاد آموزش و پرورش و بهرهگیری از امکانات و ساخت برنامههای چالشی تاکید کرد.
این گزارش حاکی است؛ رئیس کانون هماهنگی زنجیرهی گندم، آرد و نان نیز در این نشست با بیان مسائل موجود در حوزهی گندم، آرد و نان به کوتاهیهای سالهای گذشته در این بخش اشاره و از همت مهندس سیف برای شروع کار در زمینهی زنجیرهی گندم، آرد و نان قدردانی کرد.
علیرضا کریمی گفت: کارخوب را باید به دست آدم خوب و آگاه داد تا به درستی انجام شود وهمه باید دغدغه نان داشته باشیم.
وی اظهار کرد: کاری که شروع میشود باید استمرار داشته باشد و با ورود وزارتخانههای بهداشت و صنعت و سازمان فرهنگ و هنری شهرداری و همراهی صدا و سیما حلقهی همکاری تکمیل خواهد شد.
براساس این گزارش؛ علی زارعان، دبیر جشنواره عکس خوشه نیز بر شکلگیری و تشکیل کمپین و تنظیم سند کمپین برای اجرای کار تأکید کرد.
براساس این گزارش؛ جلیلی از مدیران رسانه ایرنا نیز بر تاسیس اندیشکدهی نان تاکید کرد و گفت: با دعوت از افراد صاحب نظر، اندیشمند و دارای دغدغهی نان و ایجاد گفتگوها و مباحث، موضوعاتی علمی و رسانهای از آن حاصل میشود که برای رسیدن به اهداف تعیین شده استفاده خواهد شد.
جلیلی گفت: جذب نهادهای مدنی، گروههای فعال کودکان و ساختن مجموعههای رسانهای و استفاده از آموزش و پرورش و مدارس برای تاثیر گذاری بیشتر در این زمینه ضرورت دارد.
این گزارش حاکی است؛ قدرت حیدری معاون برنامه ریزی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ در این نشست به جایگاه خوب و ظرفیت بالای بخش گندم، آرد و نان ایران در منطقه اشاره کرد و گفت: می توان با برنامهریزی مناسب ایران به هاب غلات منطقه تبدیل شود.
Be the first to comment