دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آرد

نخستین بار در چهارمحال و بختیاری؛

دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آرد

کارخانه آرد در منطقه سرتشنیز چهارمحال و بختیاری محصولات تخصصی تولید می کند.

دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیرعامل این شرکت تولید آرد گفت: این واحد تولیدی نخستین بار در کشور موفق به سبوس گیری در مقیاس آزمایشگاهی کشور شد و نخستین مجوز استفاده از آنزیم در آرد را هم از وزارت بهداشت دریافت کرد و گندم، آرد، خمیر و نان را در فرایند فرآوری آن در آزمایشگاه مجهز خود زیر ذره بین می برد.

آقای فتحی افزود: آرد نول شیرینی، کیک، تست، پیتزا، باگت و مک دونالد شش نوع آرد تخصصی است که در این واحد تولید می شود.

وی گفت: این کارخانه  تعهد سالانه خود به تولید 15 هزار تن آرد سهمیه ای را هم برای طبخ نان در نانوایی های شهرستان های بن، سامان کیار و لردگان تأمین می کند.

تهران، اراک، اصفهان، بوشهر، یاسوج و چهارمحال و بختیاری شش استانی است که بازار شش آرد تخصصی این تولید کننده بخش خصوصی است.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*