مدیرعامل غله منطقه دو:
کیفیت آرد تولیدی کارخانجات مازندران افزایش می یابد
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با تاکید بر روی آوری صنایع تولیدکننده آرد استان به تگنولوژی روز، گفت: کیفیت آرد تولیدی کارخانجات مازندران بیشتر میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمد جعفری امروز در جلسه هم اندیشی کارشناسان کنترل کیفی کارخانجات آرد مازندران اظهار داشت: باید با تکنولوژی و بهرهگیری از صنعت در ارتقای کیفیت آرد تلاش کرد.
وی با اشاره به مسئولیت مهم مسئول فنی کارخانجات آرد، افزود: مسئول فنی مسئول کیفیت گندم است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور خطاب به مسئولان فنی کنترل کیفی کارخانجات آرد، تصریح کرد: وظیفه شما به عنوان یک کارشناس کنترل کیفیت و بررسی محصولات و فرآیندهای صنعتی برای مطابق بودن با استانداردهای کیفیت ملی و بین المللی است.
وی افزود: باید به موضوع اختلاط گندم باید مدیریت شود و برای ارتقای کیفیت آرد استحصالی از طریق بهبود دهندههای مختلف بررسی و دقت نظر صورت پذیرد.
در ادامه این نشست مدیر کنترل کیفی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور نیز گفت: بازسازی و مرمت کف، دیوارها، سقف، پنجرهها، انبار و ضدعفونی قبل از ذخیرهسازی، تهیه و کالیبراسیون لوازم و ادوات مانند رطوبت سنج، ترازو، الک، بمبو، سیستم یارانه و اینترنت از مهمترین مواردی است که باید مورد دقت و توجه قرار گیرد.
رحیمی با بیان اینکه در حین فصل خرید کارشناسان نقش بسیار اساسی و مهمی دارند، گفت: همکاری نزدیک و تنگاتنگ با عامل تشخیص و افتزنی واقعی جداسازی گندمهای با کیفیت در انبار و سیلو و جداسازی گندمهای ضعیف و آفتزده ، پس از آنباید مداوم برای موجودی گندم تان برنامه داشته باشند و انجام دوران و ضد عفونی به موقع گندمهای خریداری شده از دیگر وظایف مسئولان کنترل کیفی است.
وی تصریح کرد: مسئولان فنی باید به دنبال اصلاح پروانه تولید جهت استفاده از افزودنیها و بهبود دهندهها باشند تا بتوان از روشهای علمی و تایید شده روز جهت اصلاح ساختار کیفی آرد اقدام شود.
Be the first to comment