
کمال الماسی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: در حال حاضر 850 واحد نانوایی در زنجان فعال است.
وی با اشاره به اینکه یکی از موضوعات مهم و مورد توجه در واحدهای نانوایی افزایش کیفیت نان است، گفت: بر همین اساس برگزاری دورههای آموزشی مورد توجه اتحادیه نانوایان است.
رئیس اتحادیه نانوایان زنجان با بیان اینکه افزایش مهارت دست اندرکاران تولید نان در واحدهای نانوایی نقش بسیار مهمی در ارتقای کیفیت نان تولیدی دارد، اضافه کرد: در همین راستا سالانه دورههای آموزشی به صورت مستمر برای نانوایان برگزار میشود.
الماسی با اشاره به اینکه دورههای آموزشی در رشتههای مختلف برگزار میشود، افزود: بر اساس نوع فعالیت کارگر دورههایی در قالب پیش کار واحد نانوایی، شاطر نان سنتی، تولید نانهای حجیم و نیمه حجیم، خمیرگیر، شاطر نان سنگک و بربری برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 4 هزار کارگر نانوایی با احتساب کارفرما در زنجان فعالیت دارند، اضافه کرد: تقریبا 90 درصد از کارگران دورههای آموزشی مربوط را گذراندهاند.
رئیس اتحادیه نانوایان زنجان با بیان اینکه دورههای آموزشی تقریبا هر دو ماه یکبار برگزار میشود، اضافه کرد: در هر دوره تقریبا 50 نفر از کارگران آموزش میببیند.
الماسی با بیان اینکه مدت زمان برگزاری دوره آموزشی نانوایان دو هفته است، تصریح کرد: این دورهها به صورت رایگان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه این دوره آموزشی بر اساس تفاهمنامه آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و در راستای سیاستهای کلی سازمان به منظور ارتقای کیفیت و بالا بردن سطح مهارتهای آموزشی لازم به شاغلان نانواییها برگزار میشود، افزود: با توجه به اینکه طبق مقررات گذراندن دورههای مذکور برای همه متصدیان و کارگران واحدهای خبازی اجباری است، از همین رو دورههای آموزشی به صورت مستمر برای نانوایان برگزار میشود.
رئیس اتحادیه نانوایان زنجان ادامه داد: طبق برنامه پس از برگزاری دوره آموزشی مهارتی برای نانوایان کارت مهارت برای آنها در رشته مربوطه اعطا میشود.
الماسی به کیفیت نان تولیدی در زنجان نیز اشاره کرد و افزود: کیفیت نان در زنجان مطلوب و رضایتبخش است.
Be the first to comment