
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، علی اکبر زارعی ظهر امروز در دیدار آیتالله علوی گرگانی اظهار کرد: از نظر گندم داخلی خودکفا هستیم و دولت خرید فراوانی از گندمکاران داشت و ما نیز باید اتکا به خود داشته باشیم تا به اقتصاد مقاومتی جامه عمل بپوشانیم.
وی خاطرنشان کرد: گندم داخلی کیفیت بالایی ندارد همین امر سبب اضافه کردن نمک میشود که امیدواریم دولت با تدبیری که میاندیشد بتواند اختلاط گندم از شهرهایی که گندم بهتری دارد انجام دهد.
رئیس اتحادیه نانوایان استان قم با بیان اینکه گندم تولیدی قم سه ماه برای استان کفایت میکند گفت: 9 ماه باقیمانده نیاز داریم از استانی دیگر گندم وارد کنیم بنابراین تقاضا داریم گندم با کیفیت وارد کنند زیرا قم شهری زائر پذیر است و در این شهر ضرورت دارد کیفیت بالای آرد و نان وجود داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: هیچ نانوایی نیست که قصد داشته باشد کیفیت نانش را کاهش دهد زیرا تولیدکننده است، باید در نظر داشت رضایت مشتری برای ما مهم است زیرا رضای خدا در رضایت مشتری قرار دارد.
زارعی نرخ نانواییها را از مشکلات دیگر ذکر کرد و افزود: اکنون سه سال است که تغییر نرخ نان صورت نگرفته ولی نرخ کارگر، آب، برق و گاز افزایش پیدا کرده امیدواریم دولت تدبیری بیاندیشد تا دخل و خرج نانوا هماهنگ باشد.
وی با بیان اینکه 920 نانوایی در استان وجود دارد که از این تعداد 150 تا 200 واحد نانوایی آزاد هستند گفت: نانواییهای استان شامل 300 واحد سنگک، 300 واحد لواش، 150 واحد بربری و باقیمانده تافتون و فانتزی هستند.
رئیس اتحادیه نانوایان استان قم یادآور شد: حدود 100 واحد نانوایی غیرمجاز هستند که با مسؤولان در حال مذاکره هستیم که در صورت داشتن شرایط پروانه دریافت کنند و در صورت نداشتن شرایط پلمب شوند.
Be the first to comment