عبدالمجید شیخی در گفت‌وگو با فارس: وزیر بهداشت برنامه‌ای برای اصلاح الگوی مصرف ندارد/ برخی نانوایی‌ها به خاطر آرد نامناسب 3 برابر نمک استفاده می‌کنند

عبدالمجید شیخی در گفت‌وگو با فارس:
وزیر بهداشت برنامه‌ای برای اصلاح الگوی مصرف ندارد/ برخی نانوایی‌ها به خاطر آرد نامناسب 3 برابر نمک استفاده می‌کنند
یک اقتصاددان با بیان اینکه وزیر بهداشت برنامه‌ای برای اصلاح الگوی مصرف ندارد، گفت: برخی نانوایی‌ها امروز به خاطر آرد نامناسب سه برابر نمک استفاده می‌کنند.

عبدالمجید شیخی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری فارس استان تهران در انتقاد از عملکرد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که می‌گوید مردم نسبت به سلامت برنج و غلات مطمئن باشند، اظهار کرد: سؤال ما از آقای وزیر این است که شما ابزار لازم برای کنترل محصول برنجی که از خارج وارد می‌شود، را در بحث تشخیص تراریختگی و عدم تراریختگی دارید  یا خیر؟

وی ادامه داد: چگونه ادعا می‌کنید که برنج وارداتی تراریخته نیست و سالم است؟ این حرف شما دروغی محض است که به مردم می‌گویید.

مؤلف کتاب شاخص‌های امنیت غذایی در پدافند غیرعامل با بیان اینکه اصلاً قبول ندارند که محصولات تراریخته انقطاع نسل به وجود می‌آورد، افزود: این محصولات نسل‌کشی و مردم را عقیم و سرطان ایجاد می‌کند و امراض ناشناخته به همراه دارد.

کارشناسان هشدار داده‌اند

شیخی با اشاره به اینکه شبکه افق برنامه‌ای مفصل راجع به دست جنایت‌کار بنیاد «راکفلر» و شرکت «مونسانتو» برای تولید، توزیع و صدور محصولات تراریخته به کشورهای جهان سوم تولید کرد، گفت: کارشناسان از طریق این برنامه علمی هشدار دادند.

وی با بیان اینکه می‌گویند نانوایان سه برابر حد مجاز به دلیل شل بودن و نامناسب بودن آردی که دارند، خمیر و نمک اضافه می‌کنند، اضافه کرد: این هم به سیستم ناکارآمد نگهداری گندم و آرد برمی‌گردد که از سیلوها برای تحویل استفاده نمی‌کنید و ظرفیت لازم ذخیره‌سازی در سیلوهای بتونی وجود ندارد.

استاد اقتصاد دانشگاه تهران ادامه داد: حتی از سیلوهای بتونی موجود استفاده مناسب نمی‌کنند؛ گندم باید در سیلو دو تا سه ماه نگهداری و تحویل شود و چرخش بخورد تا قوه آردینه‌اش تقویت و آن وقت برای آردسازی فرستاده شود.

مؤلف کتاب اقتصاد کشاورزی و، امنیت غذایی با تأکید بر اینکه این موارد را بلد نیستند و پیاده نمی‌کنند، تصریح کرد: گندم را از مزرعه به کارخانه آرد می‌فرستند و آرد را هم بلافاصله برای نانوایی‌ها ارسال می‌کنند و به همین خاطر، آرد ماندگاری لازم را پیدا نمی‌کند تا آمادگی خوبی برای خمیر شدن داشته باشد و کشش لازم را پیدا نمی‌کند.

شیخی با اشاره به اینکه نانوایان برای اینکه خمیر خود را بگیرد، مجبورند بیش‌ از حد مجاز نمک اضافه کنند، افزود: وزیر بهداشت باید شیوه خود را در این ارتباط اصلاح کند؛ اگر در این زمینه اطلاع ندارید، از چند کارشناس پژوهشکده غلات بپرسید تا مشکل را شناسایی کنید؛ چرا با این وضعیت مردم را بیمار می‌کنید؟

چه کنترلی بر ورود محصولات تراریخته دارید؟

وی با بیان اینکه دائم بیمارستان می‌سازند و این چه اهمیتی دارد، وقتی مردم را با غذای آلوده و پرنمک بیمار می‌کنند، تصریح کرد: نظارتی بر تبلیغ غذا و الگوی غذا و هیچ کنترلی بر این امر ندارند.

مؤلف کتاب پروژه نفوذ از طریق امنیت غذا با طرح این پرسش از وزیر بهداشت و درمان که چه نظارتی بر تولید محصولات کشاورزی حتی طبیعی که با آفت‌کش‌های بیش‌ از حد مجاز و سموم به خورد مردم داده می‌شود وجود دارد، اضافه کرد: چه کنترلی بر ورود محصولات تراریخته ماند روغن دارید که مشکلاتی برای مردم ایجاد کرده است.

این کارشناس اقتصادی با تأکید بر اینکه وزیر بهداشت و درمان برنامه‌ای برای پیشگیری و الگوی مصرف ندارد، اظهار کرد: ادعا نکنید که مردم نگران سلامت غلات و نانی که خریداری می‌کنند، نباشند.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*