رئیس جهاد کشاورزی کاشان:
برداشت گندم از اراضی کاشان آغاز شد
رئیس جهاد کشاورزی کاشان با بیان اینکه برداشت گندم از اراضی کاشان آغاز شده است، گفت: مبارزه با سن گندم در مزارع کاشان افزایش ۲۰ درصدی داشته است.
مجید کافی زاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ضمن اشاره به ورود جهاد کشاورزی این شهرستان در جهت تنظیم بازار این ماه اظهار داشت: 81 تن شکر با قیمت هر کیلو 2850 و 109 تن برنج سفید وارداتی با هر کیلو 2700 تومان به بازار کاشان تزریق شد.
رئیس جهاد کشاورزی کاشان با بیان اینکه 853 هکتار گندم و 910 هکتار جو در اراضی کاشان تحت کشت است و برداشت آن از اوایل خرداد آغاز شده است، افزود: خرید تضمینی جو توسط اتحادیه شرکتهای تعاونی روستایی به عنوان کارگزار خرید جو از قرار کیلویی 1030 تومان آغاز شده است.
کافیزاده ضمن اشاره به خرید تضمینی گندمی از کشاورزان کاشانی خاطرنشان کرد: خرید تضمینی گندم نیز توسط اداره ذخیرهسازی غله و خدمات بازرگانی کاشان موسوم به اداره سیلو از قرار کیلویی 1300 تومان آغاز شده و کشاورزان شهرهای ادستان، نطنز و آران و بیدگل نیز گندم تولیدی خود را به این اداره ارجاع میدهند.
وی با بیان اینکه ظرفیت سیلوهای کاشان در مجموع به 27500 تن میرسد، تصریح کرد: ریزش سن در کاشان از 20 اسفند در 1763 هکتار از اراضی گندم و جو آغاز شد اما همه این سطوح به نُرم مبارزه نرسیده بود که تا 20 فروردین سال جاری ریزش سن در همه مناطق تکمیل شد.
رئیس جهاد کشاورزی کاشان با بیان اینکه 639 هکتار از سطوح گندم و 470 هکتار از مزارع جو به نُرم مبارزه رسیده است و با سموم شیمیایی مناسب با آن مبارزه شد، ابراز داشت: مبارزه با سن نسبت به سال گذشته افزایش 20 درصدی داشته است.
کافی زاده از مبارزه خوب با سن مادر خبر داد و بیان کرد: به دلیل مبارزه خوب با سن مادر مبارزه با پوره سن در اراضی کاشان بسیار کم بود به گونهای که تنها در 55 هکتار از اراضی انجام شد و این مبارزه از 27 اردیبهشت سال جاری آغاز شد.
وی با بیان اینکه مبارزه شیمیایی علیه علف هرز در 43 هکتر از اراضی کاشان اذعان داشت: مبارزه شیمیایی با علفهای هرز پهن برگ در 15 هکتار و علفهای هرز باریک برگ در 28 هکتار و مبارزه شیمیایی علیه زنگ زرد گندم نیز در 14 هکتار انجام شد.
رئیس جهاد کشاورزی کاشان تاکید کرد: چهار اکیپ شبکه مراقبت سن غلات با حضور کارشناسان مجرب تشکیل شد و کلیه مراحل سن از ریزش تا مبارزه توسط 4 نفر انجام شد و این کارشناسان مناطق جو و گندم شهرستان کاشان را تحت پوشش قرار داده و به کشاورزان مشاورههای لازم را ارائه دادند.
کافیزاده ضمن اشاره به ارائه تسهیلات سرمایه در گردش به کشاورزان گفت: میزان ارائه تسهیلات ارائه شده با توجه به نوع محصول از 2.5 میلیون تا 4 میلیون تومان متغیر بوده و کشاورزان به بانک عامل معرفی شدند به گونهای که به هر هکتار گندم و جو 2.5 میلیون، سبزی، 3 میلیون و یونجه 4 میلیون تومان تسهیلات داده شد.
Be the first to comment