افزایش کیفیت نان در خراسان رضوی

افزایش کیفیت نان در خراسان رضوی

با کاهش درصد سبوس گیری آرد و افزایش رقابت بین نانوایی ها، کیفیت نان در خراسان رضوی افزایش یافته است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی، معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزایش کیفیت نان در خراسان رضویگفت:بااجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها و تبدیل 20 درصد از سهمیه آرد یارانه ای خراسان رضوی به آرد آزاد در 2 سال گذشته،تعدادنانوایی های آزادپز افزایش یافته است.

علی غفوری مقدم ،یکی دیگر از اهداف طرح هدفمند سازی یارانه ها را کاهش سبوس گیری آرد اعلام کرد و گفت: با تبلیغات مناسب مرکز بهداشت برای ترویج مصرف نان سبوس دار، درصد سبوس گیری آرد از 15 تا 18 درصد به 12 تا 15 درصد کاهش یافته و در نان سنگک این میزان به هفت درصد رسیده است.

اوبا بیان اینکه هیچ محدودیتی از نظر تعداد و حریم برای نانوایی های آزادپز وجود ندارد، گفت: نانوایی های آزادپز نیز می توانند آرد را از هر کارخانه ای بخرند و نان مناسب تر در اختیار مردم قرار دهند.

غفوری مقدم افزود:از زمان الزام تبدیل 20 درصد سهمیه آرد یارانه ای هر استان به آرد آزاد، برخی نانوایی ها به صورت غیر مجاز اقدام به خرید آرد آزاد می کنند و برخی واحدهای دارای پروانه تغییر مکان داده اند ویا پروانه آنها منقضی شده است.

او افزود: از پارسال  شناسایی نانوایی های بدون مجوز در خراسان رضوی آغاز شده است و واحد های متخلف به اداره اماکن نیروی انتظامی معرفی می شوند.

5 هزار و 285 نانوایی در خراسان رضوی فعالیت دارد که از این تعداد هزار و 780 واحد دارای پروانه کسب در مشهد است

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*