افزایش کیفیت نان در خراسان رضوی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی، معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت:بااجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها و تبدیل 20 درصد از سهمیه آرد یارانه ای خراسان رضوی به آرد آزاد در 2 سال گذشته،تعدادنانوایی های آزادپز افزایش یافته است.
علی غفوری مقدم ،یکی دیگر از اهداف طرح هدفمند سازی یارانه ها را کاهش سبوس گیری آرد اعلام کرد و گفت: با تبلیغات مناسب مرکز بهداشت برای ترویج مصرف نان سبوس دار، درصد سبوس گیری آرد از 15 تا 18 درصد به 12 تا 15 درصد کاهش یافته و در نان سنگک این میزان به هفت درصد رسیده است.
اوبا بیان اینکه هیچ محدودیتی از نظر تعداد و حریم برای نانوایی های آزادپز وجود ندارد، گفت: نانوایی های آزادپز نیز می توانند آرد را از هر کارخانه ای بخرند و نان مناسب تر در اختیار مردم قرار دهند.
غفوری مقدم افزود:از زمان الزام تبدیل 20 درصد سهمیه آرد یارانه ای هر استان به آرد آزاد، برخی نانوایی ها به صورت غیر مجاز اقدام به خرید آرد آزاد می کنند و برخی واحدهای دارای پروانه تغییر مکان داده اند ویا پروانه آنها منقضی شده است.
او افزود: از پارسال شناسایی نانوایی های بدون مجوز در خراسان رضوی آغاز شده است و واحد های متخلف به اداره اماکن نیروی انتظامی معرفی می شوند.
5 هزار و 285 نانوایی در خراسان رضوی فعالیت دارد که از این تعداد هزار و 780 واحد دارای پروانه کسب در مشهد است
Be the first to comment