کیفیت آرد تولیدی در خراسان شمالی ارتقا یافته است

کیفیت آرد تولیدی در خراسان شمالی ارتقا یافته است

بجنورد- ایرنا- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان‌شمالی با اشاره به اجرای طرح رتبه بندی کارخانه های آرد در استان گفت: با اجرای این طرح، کیفیت آرد تولیدی در این استان ارتقا یافته است.

حشمت الله بورسلانی یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طرح رتبه بندی کارخانه های تولید آرد سال گذشته انجام شد و نتایج آن نشان می دهد که اکنون در فضای رقابتی ایجاد شده، کیفیت آرد تولیدی و به دنبال آن، نان تولید شده در واحدهای نانوایی استان افزایش یافته است.
وی افزود: گندم تولیدی استان، به لحاظ اینکه بخش قابل توجهی از این محصول در شرایط دیم تولید می شود، کیفیت بالایی دارد.
وی گفت: کیفیت آرد تولید شده در بیشتر کارخانه های استان در رده یک، یعنی کیفیت مناسب قرار گرفته است.
بورسلانی اظهار کرد: در شرایط رقابتی ایجاد شده، محدودیت ها برای انتخاب کارخانه آرد برای واحدهای نانوایی کاسته شده است و تلاش داریم تا به تدریج این محدودیت برداشته شود.
وی تصریح کرد: رویکرد ما بر این است که واحدهای نانوایی برای خرید آرد مورد نیاز خود، در انتخاب کارخانه تولید آرد مختار باشند و تا کنون 75 درصد از اهداف در این زمینه محقق شده است.

* مصرف نان در خراسان شمالی بالا است
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان‌شمالی در بخش دیگر سخنان خود در باره سرانه مصرف آرد در این استان گفت: مردم این استان بیش از سایر نقاط نان مصرف می کنند.
وی با بیان اینکه ماهانه هفت هزار و 30 تن آرد گندم در استان به مصرف می رسد تصریح کرد: میزان مصرف گندم در این استان طی یک ماه، هشت هزار و 500 تن است و بر این اساس سرانه مصرف گندم در این استان برای هر فرد، هفت کیلوگرم است.

*** همشهریان گرامی خراسان شمالی برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادها می توانند به یکی از روش های ذیل از فعالیت های رسانه ای و خبری این استان آگاه شوند.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*