تاکید استاندار یزد بر برگزاری دوره های آموزشی و رعایت بهداشت توسط نانوایی ها
یزد – ایرنا – استاندار یزد بر لزوم آموزش نانواها و رعایت مسائل بهداشتی و پخت نان با کیفیت در استان تاکید کرد.
به گزارش روز جمعه اداره کل روابط عمومی استانداری یزد ، سید محمد میرمحمدی در کارگروه آرد و نان استان افزود: کیفیت و بهداشت نان برای استان حائز اهمیت است و سلامت مردم یزد در گرو نان مورد استفاده است و کارگروه آرد و نان نظارت خود در این حوزه جدیتر کند.
وی با بیان اینکه ذائقۀ مردم یزد مصرف نان تنوری را ترجیح میدهد ادامه داد: باید در این رابطه نیز فرهنگسازی و اطلاعرسانیهای لازم انجام شود تا مردم با آگاهی خود انتخاب کنند که چه نانی برای سلامت آنها مناسب و کدام نان کیفیت لازم را ندارد.
استاندار یزد افزود: با نظارت و مدیریت صحیح و استفاده از قوانین و مقررات نباید اجازه دهیم نانوائیهای غیرمجاز فعالیت کنند و ضروری است اگر تخلفی در این صنف مشاهده میشود چون با سلامت مردم در ارتباط است با متخلفان برخورد جدی انجام شود.
میر محمدی گفت: با بازدیدهای محسوس و نامحسوسی که در ایام نوروز از نانوائیهای استان داشتم و به گفتۀ مسافران نوروزی که با آنها صحبت شد نانوائیهای استان در ایام عید و تعطیل بهترین نان و خدمات را به مردم و مسافران ارائه دادند که شایسته تقدیر است.
همچنین رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد و دبیر این کارگروه گفت: کارگروه آرد و نان استان در سال گذشته 437 مورد مصوبه داشته است و در حال حاضر یک هزار و 255 نانوائی آزاد پز و یارانهای در استان فعالیت میکنند.
محمدرضا علمدار خاطرنشان کرد: اتخاذ تدابیر لازم برای عدم صدور بیرویۀ پروانۀ کسب نانوائیهای یارانهای، برقراری تعادل در سهمیه آرد واحدهای نانوائی که مازاد سهمیه داشتند و کنترل و نظارت جدی بر حمل آرد در استان ازجمله مهمترین اقدامات کارگروه آرد و نان استان در سال 95 بوده است.
علیرضا جلالی معاون فرماندار یزد نیز گزارشی از وضعیت موجود در حوزۀ آرد و نان شهرستان یزد ارائه داد.
در این جلسه دربارۀ نحوۀ صدور پروانۀ کسب در حوزۀ آرد و نان، مسائل و مشکلات این حوزه و چگونگی تأمین آرد و پخت نان تبادلنظر شد.
کارگروه آرد و نان استان یزد با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعۀ منابع استانداری و جمعی از مسئولان استان در سالن زندهیاد حمیدیا برگزار شد.
در استان یزد یک هزار و 255 نانوایی فعالیت دارند.
Be the first to comment