
استاندارد سبوس در دستور کار وزارت بهداشت
معاون بهداشتي وزير بهداشت گفت: در حال حاضر از آرد 15 تا 18 درصد در توليد نان استفاده ميشود. اين در حالي است که آرد با 21 درصد سبوسگيري نيز در پخت نان استفاده ميشود.
|
علي اکبر سياري در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار نگاه هستي درباره مضرات سبوسگيري که در کارخانه هاي توليد آرد انجام ميشود گفت: وقتي که آرد سبوسگيري ميشود ريزمغذيهايي مثل آهن، کلسيم، روي و منيزيم که نقش مهمي در سلامت دارند کاهش پيدا ميکند.
وي با اشاره به اين که اغلب مواد مغذي از طريق نان وارد بدن ميشود گفت: سبوسگيري بيش از اندازه باعث ميشود ناني به مصرف افراد برسد که فاقد مواد مغذي است. اين در حالي است که سبوس باعث پيشگيري از سرطان دستگاه گوارش شده و نقش تغذيهاي مهمي دارد. |

Be the first to comment