استاندارد سبوس در دستور کار وزارت بهداشت
معاون بهداشتي وزير بهداشت گفت: در حال حاضر از آرد 15 تا 18 درصد در توليد نان استفاده ميشود. اين در حالي است که آرد با 21 درصد سبوسگيري نيز در پخت نان استفاده ميشود.
علي اکبر سياري در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار نگاه هستي درباره مضرات سبوسگيري که در کارخانه هاي توليد آرد انجام ميشود گفت: وقتي که آرد سبوسگيري ميشود ريزمغذيهايي مثل آهن، کلسيم، روي و منيزيم که نقش مهمي در سلامت دارند کاهش پيدا ميکند.
وي با اشاره به اين که اغلب مواد مغذي از طريق نان وارد بدن ميشود گفت: سبوسگيري بيش از اندازه باعث ميشود ناني به مصرف افراد برسد که فاقد مواد مغذي است. اين در حالي است که سبوس باعث پيشگيري از سرطان دستگاه گوارش شده و نقش تغذيهاي مهمي دارد. |
Be the first to comment