معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان با اعلام ممنوعيت استفاده از هر نوع افزودنیها در فرآیند تهیه نان لواش از سوی متصدیان واحدهای نانوایی تاكيد كرد كه در صورت مشاهده اين موارد با متخلفان برخورد میشود.
به گزارش روابط عمومي شركت بازرگاني دولتي ايران به نقل از ايرنا؛ محمدرضا صائینی گفت: معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان بر کیفیت نانهای تولیدی در این استان حساسیت ویژه ای دارد و اقداماتی را در این بخش مورد توجه قرار داده است.
وی اظهار کرد: با توجه به تدابیر اندیشیده شده و با هدف توجه به سلامت مردم، استفاده از هر نوع افزودنی در نان لواش اعم از شیر و غیره ممنوع اعلام شده است و در صورت مشاهده موارد با متخلفان برخورد میشود.
صائینی افزود: بر این اساس، کارشناسان بهداشتی این معاونت با نمونه برداری در زمان انجام پخت و انجام آزمایش بر روي نانهای تولیدی در استان، تركيبات آن را بررسي و در صورت بروز تخلف با موارد برخورد میکنند.
وی همچنین بیان کرد: طی 2 ماه گذشته در ارتباط با استفاده متصدیان واحدهای نانوایی از جوش شیرین به این معاونت گزارشی ارسال نشده است و هر چند امکان تخلف وجود دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان ادامه داد: کارشناسان این معاونت نمونه بردای منظم و به صورت فصلی از واحدهای نانوایی این استان را انجام میدهند و در صورت دریافت گزارشهاي مردمی نظارت و نمونه برداریها بیش از گذشته افزایش مییابد.
وی ابراز کرد: بر اساس مصوبه کار گروه شورای سلامت کشور و اعلام سازمان ملی استاندارد، در نمک مصرفی انواع نان بازنگری میشود که این میزان به یک درصد کاهش خواهد یافت.
صائینی افزود: رغبت مردم برای خرید نان لواش سفید به مراتب بالا بوده و تغییر ذائقه آنان برای نانهای تیره نیازمند فرهنگ سازی است و به این موضوع باید توجه بیشتری شود.
وی ابراز امیدواری کرد: طی بازنگریهای انجام شده میزان نمک مصرفی در نانها به یک درصد خواهد رسید که تحقق این امر میتواند آثار و نتایج مثبتی را در ارتقاي سطح سلامت جامعه به همراه داشته باشد.
بر اساس اين گزارش، شهروندان زنجاني میتوانند در صورت داشتن شکایت، موارد و یا تخلف را به سامانه 190 اطلاع دهند. هم اکنون 861 واحد نانوایی در سطح استان فعالیت میكنند که از این تعداد 361 واحد در شهر زنجان واقع شده است.
Be the first to comment