مدیرعامل اتحادیه نانوایان اردبیل عنوان کرد: عملکرد ضعیف مسؤولان در مورد اعطای تسهیلات به واحدهای نانوایی

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-12-19 16:38:35Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

مدیرعامل اتحادیه نانوایان اردبیل عنوان کرد:

عملکرد ضعیف مسؤولان در مورد اعطای تسهیلات به واحدهای نانوایی

خبرگزاری فارس: عملکرد ضعیف مسؤولان در مورد اعطای تسهیلات به واحدهای نانوایی

مدیرعامل اتحادیه نانوایان اردبیل گفت: مسؤولان هیچ‌گونه تسهیلاتی برای دوگانه کردن واحدهای نانوایی اختصاص نداده‌اند.

بهنام اسماعیل‌زاده امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اردبیل با اشاره به اینکه قبلا مسؤولان قول وام برای دوگانه‌سوز کردن واحدهای نانوایی را داده بودند، اظهار کرد: تاکنون اقدامی از سوی مسؤولان مربوطه در این زمینه انجام نشده است.

وی بیان کرد: فعالان این صنف با توجه به مشکلات اقتصادی قادر به دوگانه‌سوز کردن واحدهای خود با هزینه‌های شخصی نیستند.

مدیرعامل اتحادیه نانوایان اردبیل یادآور شد: نظارت بر واحدهای نانوایی به صورت هفتگی و با نمونه‌برداری‌ها از نانوایی‌ها انجام می‌شود و این اتحادیه متشکل از نمایندگان شرکت غله و خدمات بازرگانی، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت است.

اسماعیل‌زاده با بیان اینکه تصمیم‌گیری‌ها در حوزه صدور مجوز برای نانوایی‌ها بدون کار کارشناسی و ظرفیت‌سنجی بازار انجام می‌شود، افزود: نظارت بر عدم کیفیت نانوایی‌ها فقط از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت انجام می‌شود و واحدهای متخلف به سازمان تعزیرات معرفی می‌شود.

وی با اشاره به کیفیت بد نان مستقیم به کیفیت آرد مورد استفاده شده مربوط است، افزود: نقش نانواها در این زمینه بسیار کم است و آنها سعی در جذب مشتری با نان با کیفیت بالاتر دارند.

مدیرعامل اتحادیه نانوایان اردبیل گفت: بیش از هزار واحد نانوایی در سطح شهر فعالیت می‌کنند که شامل واحدهای پخت بربری، لواش، سنگگ، فانتزی و فطیر است.

اسماعیل‌زاده عمده‌ترین مشکل نانوایان را قیمت ناعادلانه نان عنوان کرد و گفت: اتحادیه جوابگوی نانوایانی که از قیمت ثابت گلایه‌مند هستند نیست و حق بیمه نانوایان از دغدغه‌های این واحد صنفی است چرا که با توجه به خدماتی بودن این صنف ولی متاسفانه حق بیمه کارفرمایی محسوب می‌شود که نانواها در واریز حق بیمه با مشکل مواجه هستند.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*