ارتقای کیفیت نان با آموزش خبازان

ساری؛
سومین جلسه آموزش خبازان شهرستان محمودآباد به منظور کاهش ضایعات نان و ارتقای کیفیت آن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،اسماعیل یزدانی مسئول نمایندگی غله و خدمات بازرگانی شهرستان محمودآباد گفت: این جلسه آموزشی با حضور ۶۰ نفر از خبازان شهرستان و اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان برگزار شد.

وی افزود: آموزش و ارتقای سطح مهارتی خبازان یک گام مهم در بهبود کیفیت نان و یکی از مولفه های اصلی رسیدن به این امر مهم است.

میثم نقوی مشاور پژوهشی مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ نیز در این جلسه آموزشی گفت: در کیفیت نان ۵۱ درصد مواد اولیه، ۳۲ درصد نیروی انسانی و ۱۷ درصد شرایط فنی و بهداشتی دخیل است.

وی به توضیح در مورد انواع آردهای قوی، ضعیف و متوسط، ویژگی های گلوتن، خواب آرد در انبار، الک کردن آرد، حذف جوش شیرین، استفاده از دستگاه های پخت نان پرداخت.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*