نظارت بر میزان گندم تحویلی به کارخانه های آرد امری ضروری است
اراک – ایرنا -مدیر کل امور اقتصادی و بین الملل استانداری مرکزی گفت: نظارت بر میزان گندم تحویلی از جمله مراکز تعاونی روستایی امری ضروری است که در دستور کار مسئولان مربوطه قرار دارد.
به گزارش ایرنا، محمود نعمتی روز دوشنبه در کارگروه بررسی آرد و نان استان مرکزی، در شهرستان ساوه با حضور معاون اقتصادی استاندار، و مسولان کارخانه های آرد استان افزود: مقرر شد در راستای رفع برخی تنگناها، شرکت غله بازرگانی نظارت دقیق و کامل تری بر گندم تحویل انجام دهد.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به موضوع سبوس گیری بیان کرد: اطلاع داده شده در آرد هایی که از خارج استان به داخل وارد می شوند بحث سبوس گیری رعایت نمی شود که می طلبد مسئولان دستگاه های ذی ربط تمهیدات لازم در این خصوص را انجام دهند.
به گزارش ایرنا، نعمتی، استفاده نکردن نانوایی های آزاد پز از آرد یارانه ای و نظارت دقیق و کامل بر سبوس گیری کامل کارخانه ها بر اساس معیار تعیین شده را از جمله عوامل مهم و تاثیرگذار در ارائه نان با کیفیت به شهروندان عنوان کرد.
مدیر کل امور اقتصادی و بین الملل استانداری مرکزی با اشاره بر این امر که تولید کننده و مازاد بر نیاز تولی دارد اظهار کرد: کیفیت نان باید بر اساس کیفیت گندم باشد که خریداری و ترکیب گندم با کیفیت بالا از استان های شمالی، افزایش نظارت بازرسان و بالا بردن کیفیت نانوایی ها در پخت نان نیز در ارائه نان با کیفیت تاثیر بسزایی دارد.
7114/3075/ خبرنگار: شیما کریمی **** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده اصفهانی***
Be the first to comment