دبیر انجمن کارخانجات صنایع غذا خراسان‌رضوی در گفت‌وگو با تسنیم: “رکود” تنور نان صنعتی خراسان رضوی را خاموش کرد

Set of traditional bread, wheat and cereal.Collage

دبیر انجمن کارخانجات صنایع غذا خراسان‌رضوی در گفت‌وگو با تسنیم:

“رکود” تنور نان صنعتی خراسان رضوی را خاموش کرد

رکود اقتصادی

دبیر انجمن کارخانجات صنایع غذا خراسان‌رضوی گفت: رکود تنور کارخانجات نان صنعتی در خراسان‌رضوی را خاموش کرده است.

سعید کافی در گفت‌‎وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد مقدس اظهار داشت: آمارهایی که در مورد تعطیلی واحدهای نان صنعتی داده می‌شود، بسیار نزدیک به واقعیت هستند چراکه مشکلات زیادی برای واحدهایی از این دسته به‌‌‌‌وجود آمده است.

وی ادامه داد: در حالیکه دولت برای خرید آرد و تعلق یارانه به این دسته از واحدها قول مساعد داده بود همچنان شاهد هستیم که آنها مجبور به خریدن آرد به صورت آزاد  بوده و از آنها حمایتی نمی‌شود.

دبیر انجمن کارخانجات صنایع غذایی خراسان‌رضوی بیان کرد: بخش زیادی از آرد یارانه‌ای به نانوایان سنتی داده شده و این در حالی است که نیمی از محصولات آن‌ها به دور ریز تبدیل می‌شوند.

کافی با بیان اینکه میزان دور ریز نان‌های سنتی بسیار بالا بوده و میزان ماندگاری آن‌ها کم است، خاطرنشان کرد: در حالیکه فاکتورهای کیفینت در نان صنعتی بسیار بالا بوده و برای مصرف کاملاً مناسب هستند.

وی تأکید کرد: با توجه به وضعیت کنونی اقتصادی هم اکنون تنها یک واحد نان صنعتی در خراسان رضوی توانسته به حیات خود ادامه دهد در حالیکه تولیدات این واحدها کیفیت بسیار مطلوبی  داشته‌اند.

انتهای پیام/

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*