نانواییهای متخلف استان سمنان ۴۴۳ میلیون ریال جریمه شدند

نانواییهای متخلف استان سمنان ۴۴۳ میلیون ریال جریمه شدند
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی یحیایی صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به از انجام ۱۰ هزار و ۱۳۱ مورد بازرسی از واحدهای نانوایی استان سمنان افزود: از این تعداد بازرسی صورت گرفته، ۵۰۷ فقره پرونده تخلف با عناوین کم فروشی، عرضه خارج از شبکه آرد، عدم رعایت ساعات کاری و غیره تشکیل شده است.
وی ارزش ریالی این تعداد پرونده را بالغ بر ۴۴۳ میلیون ریال عنوان کرد و گفت: این پرونده برای بررسی و صدور رأی به تعزیرات حکومتی معرفی شده اند.
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان در ادامه اظهار داشت: این بازرسی ها با هدف نظارت ویژه بر کیفیت و کمیت نان های تولیدی در استان توسط ۱۲ بازرس و کارشناس واحد آرد و نان این سازمان انجام می گیرد و با واحدهایی که قوانین نظام صنفی و مشتری مداری را رعایت نکرده و نان های بی کیفیت به مردم عرضه می کنند به شدت برخورد می شود.
یحیایی ضمن تقدیر از زحمات دستگاه های اجرایی عضو کارگروه آرد و نان خاطر نشان کرد: هم استانی های عزیز می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف ، موارد را از طریق سامانه تلفن ۱۲۴ ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گزارش دهند.


