آخرین خبرها

تولید ۲ هزار تن گندم در فیروزکوه

در سال زراعی ۱۳۹۹- ۱۴۰۰

تولید ۲ هزار تن گندم در فیروزکوه

برداشت گندم از سطح هزار هکتار از زمین‌های آبی و دیم فیروزکوه در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان تهران ؛ مدیر جهاد کشاورزی فیروزکوه گفت: برداشت مهمترین غله دنیا تا اواخر مرداد در این شهرستان ادامه دارد و و پیش بینی می‌شود حدود  ۲۲۰۰ تن گندم از مزارع این شهرستان جمع آوری شود.تولید ۲ هزار تن گندم در فیروزکوه

رضا فرازی افزود:تامین بذر‌های اصلاح شده؛ استفاده مناسب از کود و سموم؛ مبارزه به موقع با بیماری‌ها و آفات و استفاده از روش‌های نوین آبیاری لز شاخص‌های مهمی هستند که باعث افزایش میزان برداشت گندم می‌شود.

وی گفت: خوشبختانه با وجود بارش کم و کاهش سطح زیر کشت گندم در شهرستان؛ اما عملکرد نسبت به سال گذشته تغییر نکرده است.

مدیر جهاد کشاورزی فیروزکوه افزود: قیمت خرید گندم در سال جاری توسط شورای قیمت گذاری مبلغ ۵ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم محصول تعیین شده است و عملیات خرید بصورت متمرکز در مرکز شهرستان در حال انجام است.

ابوالفضل جعفری رییس اداره تعاون روستایی فیروزکوه هم در خصوص خرید گندم از کشاورزان گفت: کشاورزانی که خرده مالک هستند و امکان حمل محصول خود به کارخانه‌های آرد اطراف شهرستان را ندارند گندم‌های خود را با قیمت تضمینی اعلام شده به ما تحویل میدهند و ما آن‌ها را به کارخانه‌های معرفی شده انتقال می‌دهیم.

پازوکی کارشناس کشاورزی گفت: ارقام گاسکوژن و سایمون مهمترین ارقام کشت شده در این شهرستان هستند، چون مقاومت بالا نسبت به سرما؛ آفت و باد‌های منطقه گدوک دارند و از عملکرد بالای ۵ تن برخوردارند.

وی افزود: این ارقام بخاطر بالا بودن میزان گلوتن یا پروتئین بعنوان گندم پایه برای تهیه آرد سایر مناطق کشور در کارخانه‌های اطراف شهرستان استفاده می‌شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا