آخرین خبرها

توزیع بیش از ۴ هزار بذر اصلاح شده گندم و جو در مرودشت

۴ هزار و ۸۰۰ تن بذر اصلاح شده گندم و جو در مرودشت توزیع شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، نوجوان مسئول اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی مرودشت گفت: چهار هزار و ۴۵۰ تن بذر گندم گواهی شده و ۳۵۰ تن بذر جو گواهی شده آبی و دیم از ارقام سازگار با آب و هوای شهرستان، تامین و در بین کشاورزان توزیع شد.

او، بیان کرد: ارقام توزیع شده گندم شامل سیروان، چمران، شیرودی، آفتاب، مهرگان، دو رقم جدید هانا و طلایی و ارقام توزیع شده جو نیز سرآردود، ریحان ۰۳ و ریحانه است.

نوجوان با شاره به اینکه کشت گندم و جو از نیمه اول آبان ماه در مرودشت آغاز و تا اواسط دی ماه ادامه دارد، افزود: امسال کشت جو نسبت به پارسال افزایش یافته و از ۱۸ هزار هکتار در پارسال به ۲۸ هزار هکتار رسیده است.

مسئول اداره بهبود تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت ادامه داد: در مرودشت سالانه ۲۷ هزار تن گندم اصلاح شده تولید می‌شود که معادل پنج درصد گندم اصلاح شده کل کشور و نصف گندم اصلاح شده استان است.

مرودشت در ۴۵ کیلومتری شمال شیراز واقع شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا