آخرین خبرها

بیش از ۱۲ هزار تن گندم و کلزا از کشاورزان هرمزگانی خریداری شد

بیش از ۱۲ هزار تن گندم و کلزا از کشاورزان هرمزگانی خریداری شد

بیش از ۱۲ هزار تن گندم و کلزا از کشاورزان هرمزگانی خریداری شد

ایسنا/هرمزگان مدیر تعاون روستایی هرمزگان از ابتدای فصل خرید تاکنون ۱۲ هزار و ۶۸۰ تن گندم و کلزا از کشاورزان هرمزگانی بصورت تضمینی توسط شبکه تعاون روستایی هرمزگان خریداری شده است.

سیروس اسدپور در حاشیه بازدید از مراکز خرید گندم استان هرمزگان در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: از این میزان محصول خریداری شده ۱۱ هزار و ۸۰۰ گندم و ۸۸۰ تن کلزا توسط شبکه تعاونی خریداری شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین میزان خرید گندم در شهرستان ‌حاجی آباد صورت گرفته است، اظهار کرد: در راستای تسهیل و تسریع روند تحویل گندم، کاهش هزینه حمل و متناسب با سطح زیر کشت و میزان برداشت گندم و کلزا درسطح استان ۱۱مرکز خرید تضمینی در شهرستان های حاجی آباد، رودان، میناب، پارسیان و بستک و بندرعباس راه اندازی شده است.

اسدپور بیان کرد: قیمت کنونی گندم معمولی با افت ۴ درصد مفید و ۲ درصد غیر مفید ۲۵۰۰ و دروم با افت مشابه بین ۲۶۰۰ تا ۲۷۰۰ همچنین کلزا با قیمت۴۷۰۰ تومان خریداری می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا