مدیرعامل شرکت غله منطقه 4: ذخیره‌سازی گندم در خوزستان به نحو مطلوبی انجام می‌شود

مدیرعامل شرکت غله منطقه 4:
ذخیره‌سازی گندم در خوزستان به نحو مطلوبی انجام می‌شود
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه  4با ابراز رضایت از وضعیت ذخیره‌سازی گندم در سیلوها و مراکز شرکت غله استان گفت: خوشبختانه سیلوهای استان در وضعیت خوبی قرار دارند و ذخیره‌سازی محصول گندم به نحو مطلوبی انجام می‌شود و این استان با وجود فضاهای ملکی و خصوصی ذخیره‌سازی، قابلیت ذخیره‌سازی را به بیش از یک میلیون تن گندم در سال افزایش داده است.

سیاوش حسین پور در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، میزان ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در بخش خصوصی و کارخانجات آرد را 623 هزار تن و میزان ذخیره‌سازی در بخش سیلوهای ملکی را 402 هزار تن برشمرد و اظهار کرد: با این شرایط استان خوزستان مجموعاً ظرفیت و توانایی ذخیره‌سازی یک میلیون و 25 هزار تن گندم، به صورت استاندارد در کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان این‌که شرکت بازرگانی دولتی ابتدای هر سال دستورالعمل خرید و ذخیره‌سازی گندم را به شرکت‌های غله 14 گانه سراسر کشور ابلاغ می‌کند، تصریح کرد: تمام شرکت‌ها بعد از خرید گندم باید به ذخیره‌سازی آن اقدام کنند و با توجه به نبود ظرفیت مناسب ذخیره‌سازی گندم در این شرکت‌ها، مازاد گندم بین کارخانجات آرد و سیلوهای بخش خصوصی توزیع می‌شود، به گونه‌ای که با توجه به میزان و زمان ذخیره گندم امانی توسط آن‌ها، این مراکز حق انبارداری دریافت خواهند کرد.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 4، نیاز سالانه گندم این استان را 550 هزار تن اعلام و تصریح کرد: طبق دستورالعمل و مصوبات اعلام‌شده، هر استان باید برای مدت حداقل سه ماه ذخیره گندم داشته باشد تا در صورت بروز هر گونه بحران، بتواند به مردم خدمت‌رسانی کند که با وجود شرایط ذخیره‌سازی در استان برای مدت حداقل یک سال ذخیره‌سازی لازم انجام شده است

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*