معاون وزیر جهاد کشاورزی: زمینههای ارتقای کیفیت در زنجیرهی گندم، آرد و نان فراهم شده است
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در دوّمین همایش آموزشی بهروزآمدی روشهای فناورانه ارتقای کیفی گندم، آرد و نان اظهار کرد: سه شاخص آموزش، استانداردسازی و ابزار و تجهیزات برای افزایش کیفیّت در زنجیرهی گندم، آرد و نان مورد نیاز است که آموزشِ نیروی انسانی را باید مهمترین رکن توسعهای این بخش دانست.
به گزارش روابطعمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ یزدان سیف در مراسم دومین همایش آموزشی روشهای فناورانه ارتقای کیفیت در حوزهی گندم، آرد و نان، که امروز پنجم اسفند ماه در محل مرکز همایشهای بینالملل هتل لاله برگزار شد، گفت: برای ارتقای کیفیت حوزه گندم ، آرد و نان در سال جاری برنامههایی در دستور کار قرار داده شده است که از جمله آن آموزش نیروی انسانی فعال در این حوزه است.
سیف افزود: در حوزه نقل و انتقالات گندم و آرد، نیاز به استانداردسازی داریم و برای این منظور امسال از استقرار نمایندگان کارخانجات آرد در مراکز خرید برای نظارت بر روند خرید تضمینی استقبال کردهایم تا کیفیت در نظام خرید تضمینی افزایش یابد.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران عنوان کرد: طی سالهای اخیر در بخش تجهیزات سرمایهگذاری خوبی و اعتبارات لازم برای تجهیز آزمایشگاهها صرف شده است و این امیدواری وجود دارد که با استفاده از نیروی انسانی ماهر و آموزشدیده در کنار استانداردهای تدوین شده کالای مناسب و با کیفیت تولید شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: نگاه به گذشته نشان میدهد که در تمام حوزهها روندی رو به رشد داشتهایم و علیرغم برخی مشکلات، دستاوردهای زنجیرهی گندم، آرد و نان در سالهای اخیر با دهههای گذشته قابل مقایسه نیست.
سیف با اشاره به دستیابی این حوزه به بازارهای منطقهای برای صادرات تولیدات و صنایع به ویژه در بخش آرد و ماکارونی اظهار کرد: موضوع این همایش که کیفیت است باید در راستای تداوم رشد و توسعه این بخش باشد تا از طریق افزایش کیفیت، توان رقابتی تولیدات حفظ شود.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: دشمن در صدد برهم زدن نظامات اجتماعی که کشور بر آن استوار شده، است و برای این منظور در سلب اعتماد متقابل مردم و مسئولین و تشکلها تلاش میکند که باید در کنار هم با تزریق امید به جامعه در مسیر حفظ عزّت ملی بکوشیم.
Be the first to comment