مصوبه شورای ساماندهی گندم و آرد و نان استان: افزایش ۱۰ درصدی قیمت انواع نان در خراسان شمالی

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-12-19 16:38:35Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com
مصوبه شورای ساماندهی گندم و آرد و نان استان:

افزایش ۱۰ درصدی قیمت انواع نان در خراسان شمالی

انواع نان های یارانه ای با لحاظ گرد شدن مبلغ هر قرص نان، از امروز دوشنبه ۱۶مهر با افزایش ۱۰ درصدی عرضه می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی نشست شورای ساماندهی گندم و آرد و نان استان به ریاست استاندار برگزار شد.افزایش ۱۰ درصدی قیمت انواع نان در  خراسان شمالی

در این نشست با توجه به تغییر نیافتن قیمت نان از سال ۱۳۹۳ و درخواست نانوایان برای دادن قیمت جدید به منظور پوشش بخشی از هزینه ها از جمله دستمزد شاغلان این بخش و با توجه به سقف ۱۰ درصدی اختیارات استانی، مقرر شد انواع نان های یارانه ای با لحاظ گرد شدن مبلغ هر قرص نان، از امروز دوشنبه ۱۶مهر با افزایش ۱۰ درصدی عرضه شود.

البته به طور طبیعی در هر مقطع زمانی، شورای ساماندهی گندم و آرد و نان ملی برای کل کشور هر تصمیمی بگیرد، استان خراسان شمالی نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*