سرپرست شرکت غله استان کرمانشاه در گفت‎وگو با تسنیم: دلالان از چرخه توزیع آرد در استان کرمانشاه حذف شدند

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-12-19 16:38:35Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

 

نانوای دوستدار کتاب - گیلان

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه گفت: دلالان از چرخه توزیع آرد در استان کرمانشاه حذف شدند.

حمید بساطی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه با بیان اینکه دلالان از چرخه توزیع آرد در استان کرمانشاه حذف شده‌اند اظهار داشت: در سالهای اخیر با راه‌اندازی سامانه خرید آرد دست دلالان از چرخه توزیع آرد در استان کرمانشاه تا حدودی کوتاه شده است.

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه از اقدامات برخی افراد سودجو که با استفاده از ناآگاهی واحدهای خبازی اقدام به سواستفاده از این کسبه در شهرستانها می‌کنند گفت: شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه  به شدت با این موارد تخلف برخورد می‌کند و جلوی تحرکات این افراد سودجو گرفته خواهد شد.

بساطی افزایش کیفیت تولید نان و در نهایت افزایش سطح رضایتمندی مردم از عملکرد این واحدهای صنفی را از اهداف شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه دانست و افزود: شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه در این راستا از هیچ اقدامی فروگذار نخواهد کرد.

وی گفت: امیدوارم تا پایان امسال با افزایش کیفیت نان به کاهش سرانه مصرف آرد به زیر هشت کیلوگرم برای هر نفر در استان دست بیابیم و هدف اصلی این سازمان کسب رضایتمندی مردم از خدمات شرکت غله و خدمات بازرگانی استان است که در واقع این بالاترین هدف برای خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با اشاره به پایان رساندن موفقیت آمیز فصل خرید گندم گفت: با لطف خدا و تلاش مسولان مربوطه 100 درصد ظرفیت سیلوهای استان پر شده است.

وی وظیفه اصلی سازمان غله را  نظارت دقیق بر نحوه نگهداری این گندمهای با کیفیت در سیلوها تا زمان  تبدیل به آرد و در نهایت تولید نان با کیفیت جهت مصرف در سفره های مردم عنوان کرد و افزود: از همکاران انتظار داریم در مورد نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها و نحوه توزیع آرد بین این واحدهای صنفی هرچه زودتر برنامه نظام درجه‌بندی کیفیت نانوایی‌ها را ارایه کنند.

وی با بیان اینکه در صورت ارائه این برنامه از سوی واحدهای صنفی تا  شش ماه دوم سال به طور کامل از تمامی نانوایی‌های سطح استان نظارت به عمل خواهد آمد، بیان کرد: هدف این برنامه تشویق نانوایان برتر در سطح استان به افزایش کیفیت نانهای تولیدی و جلوگیری از هدر رفت آرد و نان است.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*