افزودن سبوس به نان در نانوایی های جهرم غیر بهداشتی است

افزودن سبوس به نان در نانوایی های جهرم غیر بهداشتی است
خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران –
لینک اصلی خبر

دانیال فرهیخته سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای تولید نان سبوس دار استاندارد باید سبوس آن در کارخانه به آرد اضافه شود.
این کارشناس بهداشت گفت: تعدادی از نانوایان سبوس فله ای از کارخانه های آرد خریداری و به آرد مصرفی اضافه می کنند که این کار به هیچ عنوان بهداشتی نیست زیرا ممکن است هنگام جداسازی سبوس، آلودگی های شیمیایی، میکروبی و قارچی برای سبوس ایجاد شود.
فرهیخته بیان کرد: میزان سبوس گیری از آرد در کارخانه های آرد باید کاهش یابد و سبوس باید طبق استانداردهای مشخص شده در نان ها وجود داشته باشد.
جهرم در 193 کیلومتری جنوب شرقی شیراز است

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*