تشدید نظارت دستگاه‌ها بر توزیع آرد و پخت نان در قرچک

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-12-19 16:38:35Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com
معاون فرماندار قرچک خواستار شد
تشدید نظارت دستگاه‌ها بر توزیع آرد و پخت نان در قرچک
معاونت برنامه‌ریزی و اداری مالی فرماندار شهرستان قرچک گفت: باید دستگاه‌های نظارتی با دقت، نظارت کاملی بر توزیع آرد و پخت نان این شهرستان داشته باشند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری فارس استان تهران، مصطفی زینت‌بخش عصر امروز در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان قرچک با بیان اینکه آرد و نان یک بحث حیاتی در جامعه است، اظهار داشت: با توجه به رشد جمعیت و ثبت آمار شهرستان قرچک در سرشماری سال 95 درخواست افزایش سهمیه آرد داده‌ شده است و علاوه بر جمعیت ساکن، به دلیل اینکه این شهرستان در مسیر عبوری شهرستان‌های هم‌جوار قرار دارد، تأمین میزان سهمیه این شهرستان مازاد بر جمعیت ساکن انتظار می‌رود.

وی افزود: باید دستگاه‌های نظارتی و اعضای کارگروه با دقت، نظارت کاملی بر روند توزیع آرد و پخت نان شهرستان قرچک داشته باشند و آن را رصد کنند و در جهت برطرف‌کردن مشکلات، تعامل و اهتمام جدی صورت گیرد تا نانی باکیفیت و کمیت مطلوب به دست شهروندان برسد.

معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی فرماندار شهرستان قرچک تصریح کرد: پیشنهاد اتحادیه نانوایان شهرستان قرچک مبنی بر این است که تمام نانوایان نسبت به تهیه دفترچه بازرسی جهت ثبت تخلیه آرد و گزارش بازرسی و همچنین نصب تابلو نرخ‌نامه نان جهت رؤیت مشتریان اقدام کنند.

زینت‌بخش افزود: به آن دسته از نانوایانی که بدون نظر موافق کارگروه و نادیده‌گرفتن آیین‌نامه داخلی اتحادیه از قبیل متراژ و ارتفاع فضا، اقدام به تغییر مکان غیرقانونی نانوایی کرده‌اند، فرصتی سه ماهه داده می‌شود تا نسبت به برطرف‌کردن ایرادات قانونی که توسط اتحادیه نانوایان ابلاغ‌شده است، اقدام کنند، در غیر این صورت اتحادیه موظف است برابر مقررات و قانون نظام صنفی و آیین‌نامه داخلی اتحادیه برخورد و نتیجه اقدامات به فرمانداری ارسال شود.

وی با بیان اینکه نظارت مستمر بر نانوایی‌ها می‌تواند این صنف زحمت‌کش را به سمت و سوی خدمت‌رسانی خوب به شهروندان با پخت نان مرغوب سوق دهد، تصریح کرد: کیفیت نان توسط بازرسان فرمانداری، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان مورد ارزیابی و بررسی مداوم قرار گیرد و بازدیدهای مشترک از نانوایان به‌صورت مستمر انجام شود.

در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان قرچک نظارت بهداشتی مستمر و عدم استفاده نانوایان از نمک بیش‌ازحد، جوش ‌شیرین، ترکیب شیمیایی جوهرقند و دیگر افزودنی‌های غیرمجاز و پرونده‌های ارائه‌شده توسط اتحادیه نانوایان در حوزه شهر و روستا مورد بررسی قرار گرفت.

جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان قرچک به ریاست مصطفی زینت‌بخش معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی فرماندار و با حضور محمد گل‌دستانی رئیس شرکت غله و خدمات بازرگانی شهرستان، سعید محمدی‌پور رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت، حمیدرضا تاجیک رئیس اتاق اصناف، امور مالیاتی، جهاد کشاورزی، نماینده شبکه بهداشت و درمان و رئیس اتحادیه نانوایان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

انتهای پیام/67037/س30/

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*